Hyppää sisältöön

Horschel ja Piercy parikilpailun voittoon PGA Tourilla

Zurich Classic of New Orleans sai jännittävän päätöksen kun parikilpailu huipentui sunnuntain foursome pelillä.

Parikilpailussa vaaditaan jopa enemmän strategiaa kuin golfissa tavallisesti. Voittajajoukkueen osapuolet pääsivät molemmat loistamaan vahvuuksillaan sunnuntain päätöskierroksella. Kärkiparista Scott Piercy johtaa PGA Tourin tarkkuustilastoja lähestymisissä ja kaksikko oli suunnitellut hänelle suurimman osan rautalyönneistä. Billy Horschel on taas parhaimmillaan erittäin kuuma puttaaja ja piti kaksikon liekkiä yllä hyvällä tuntumalla griineillä. Seurauksena oli upea tulos 67, joka jäi myös päivän parhaaksi kierrostulokseksi. Yhteistulos oli nätti -22.

Virheisiin ei ollut varaa sillä lähimmät haastajat jäivät vain lyönnin päähän. Varmaa peliä esittänyt vanhempi kaksikko Jason Dufner/Pat Perez otti toisen sijan ja etelä-afrikkalaiset Charl Schwartzel/Louis Oosthuizen jäivät kolmanneksi. 

Horschel ja Piercy ansaitsivat molemmat voittajakategorian kahdeksi vuodeksi ja nousivat FedEx Cup pisteissä yli 40 sijaa mieheen. Kilpailu on noussut suureen suosioon pelaajien joukossa mutta maailmanlistan kärki ei löytänyt parastaan paripelissä. Justin ThomasJordan Spieth, Jon Rahm ja Brooks Koepka putosivat kaikki pareineen cutista. Justin Rose/Henrik Stenson ryhmä jäi sijalle T19. 

Kilpailun sponsori Zurich Insurance on innoissaan suosiosta ja jatkoi sponsorisopimustaan vuoteen 2026 asti. 

Tulospalvelu

 

Etsi luettavaa