Hyppää sisältöön

Honkala mukaan Junior Ryder Cupiin

Nuori Matias Honkala on pelannut vahvan kauden.

Nevas Golfin nuori Matias Honkala jättää MM-kisat väliin ja kohtaa Euroopan väreissä Yhdysvalla juniorien Ryder Cupissa.

Matias Honkala matkustaa syyskuun lopussa Yhdysvaltoihin kisamatkalla. Eikä ihan mille tahansa kisamatkalle, vaan juniorien Ryder Cupiin, joka pelataan Interlachen Country Clubilla Minneapolisissa. Yhdysvaltain ja Euroopan joukkueissa pelaa kuusi tyttöä ja kuusi poikaa.

Honkala vakuutti joukkueen valitsijat taidoistaan viimeistään viime viikolla, kun hän ylsi Boys Amateur Championshipissä puolivälieriin. Junior Ryder Cupin rankinglistassa hän oli kuudentena, kun kolme parasta poikaa ja tyttöä valittiin suoraan joukkueeseen.

”En oikein osannut sitä edes odottaa, kun tämä kausi lähti käyntiin. Mutta tässä nyt ollaan ja jengiin on valittu. Aika huikeeta”, Honkala iloitsi Golfliiton verkkosivuilla.

Honkala oli valittu myös 21.-24.9. Meksikossa pelattavaan miesten MM-kisoihin, mutta Ryder Cup -valinnan myötä Nevas Golfia edustava nuorukainen joutuu jättämään kisan väliin. Kaksipäiväinen juniorien Ryder Cup alkaa 26. syyskuuta.

Etsi luettavaa