Hyppää sisältöön

Holariässä Chez Reavie onnistui jälleen: ”En edes tähdännyt reikään”

Chez Reaviella on sanansa sanottavaan myös FedEx Cupin suhteen.

Chez Reavie tunnusti eilisen kierroksen jälkeen, ettei hän edes tähdännyt edes reikään tehdessään uransa 21. holarin East Laken kentän vaikeimmalla par 3 -reiällä.

Etkö ole vielä onnistunut tekemään hole-in-onea? Ei se mitään, Chez Reavie on tehnyt niitä monta sinunkin puolestasi.

37-vuotias amerikkalaispeluri iski eilen jälleen yhden, ja siitä tuli hänen uransa 21. ässä.  Matkaa Chezillä oli lyönnissä 230 jaardia eli noin 207 metriä. Mailana hän käytti hybridikolmosta.

Ja kas näin se syntyi, kaukaa ja kauniilla tavalla: pallo tuli alas nätisi foren puolella ja rulli jokusen metrin reikään:

Kierroksen jälkeen Reavie tunnusti, ettei yrittänyt lyödä palloa reikään vaan tähdänneensä keskelle viheriötä. Se onkin hyvä tapa pelata kentän pisin par 3, kun lippu on eiliseen tapaan bunkkerin takana viheriön vasemmassa takareunassa.

”Löin hieman liikaa draw’ta, mutta sain tuuripompun, pallo loikkasi vähän oikealle ja meni onnekkaasti reikään”, Reavie kertoi kierroksen jälkeen PGA Tourin sivuilla.

Kukaan ei ole aiemmin tehnyt holaria Tour Championship -kisassa East Lake -kentän pitkällä ysireiällä, jossa eilen vain alle puolet pelaajista osui edes viheriölle. Kisa on pelattu kentällä jo 19 kertaa.

PGA Tourilla kyseessä oli jo Reavien viides ässä. Mikä on hänen salaisuutensa?

”Tähtään vain kohti reikää ja ole onnekas muutaman kerran” Reavie sanoi.

Tosin eilen hänen ei edes tarvinnut tähdätä lipulle – pelkkä onni riitti.

Holari siivitti Reavien päivän parhaaseen tulokseen (64), ja hän nousi FedEx Cupin ratkaisevassa Tour Championshipissä yhteistulokseen -6. Matkaa kisaa johtavaan Brooks Koepkaan on 7 lyöntiä.

Tulospalvelu

 

Etsi luettavaa