Hyppää sisältöön

Hitaasti syttynyt Kaske loppukirillä Japanin Tourin kolmosvaiheeseen – ”Pelasin selkä seinää vasten”

Janne Kaske jatkaa Japanin Tourin karsintoja marraskuussa.

Janne Kaske on selvittänyt tiensä Japanin Tourin karsintojen toiseksi viimeiseen vaiheeseen. Se vaati häneltä onnistumista päätöspäivänä.

JANNE KASKE pyrkii tekemään uutta aluevaltausta. Hän osallistui Japanin Tourin karsintojen toiseen vaiheeseen ja selvitti kuin selvittikin itsensä nelivaiheisen karsinnan kolmanteen vaiheeseen.

Kaske syttyi taistelemaan tosissaan jatkopaikasta päätöskierroksella, jonka hän pelasi tulokseen 66. Hän sijoittui karsinnassa 35:nneksi ansaiten jatkopaikan niukalla erolla.

”Pelasin selkä seinää vasten vikan rundin ja sain vihdoin koneet käyntiin”, Kaske kertasi kierrostaan. Hänen aikaisemmat kierrokset olivat päätyneet tuloksiin 74-74-71.

Porvoolaislähtöinen golfari teki viimeiselle reiälle birdien, joka oli ratkaiseva jatkopaikkaa ajattelen. 

”Vikalle reiälle lähdin sillä mielin, että kaksi alle parin yhteistulosr riittäisi, mutta löin lähestymisen metriin ja tein birkun. Kävikin myöhemmin ilmi että parilla olisin ollut eka putoaja”, Kaske sanoi.

Hyvät lähetymiset ja erityisesti hienosti sujununeet par 5 -reiät olivat Kasken hyvän kierroksen takana. 

”Puttipeli takkuili pahasti koko kisan ajan, mutta tänään tuli paljon tap in -birkkuja”, Kaske sanoi.

 

KASKEN KAUSI jatkuu Aasiassa. Hän osallistuu Asian Development Tourin viimeisiin kisoihin tavoitteenaan nousta rankingissa seitsemänneksi. Se toisi paikan Asian Tourilla.

Japanin Tour on kuitenkin Aasian Touria rahakkaampi kiertue. Palkintosummat kiertueen omissa kisoissa vaihtelevat 400 000 eurosta 850 000 euroon. Miesten golfkiertueista Japani on PGA Tourin ja European Tourin jälkeen kolmanneksi suurin.

Tourin kolmas vaihe pelataan marraskuussa Japanissa. European Tourin karsinnoissa Kaskea ei tänä syksynä nähdä.

”Oli pakko tehdä valinta, koska muuten olisi ollut koko syksyn kalenteri ihan solmussa”, Kaske totesi.

Tulospalvelu

 

Etsi luettavaa