Hyppää sisältöön

Hirsalassa pelataan aamupäivisin ripeästi kahden hengen ryhmissä: ”Kuuntelimme pelaajien toivetta”

Hirsalan kenttä on ollut keväästä lähtien etenkin viheriöiden osalta priimakunnossa

Koronakevät toi suomalaisillekentille kahden hengen ryhmät, joka nopeutti peliä ja nostatti peukut pystyyn. Hirsalassa palattiin heinäkuussa järjestelyyn, jonka mukaan klo 12.00 asti starttiin mahtuu 1-2 pelaajaa.

Koronakevään positiivinen asia golfin osalta oli se, että kahden hengen ryhmissä  ja lippun koskematta kierrosajat nopeutuivat merkittävästi. Kierrosmäärän kapasiteetin pysyttämiseksi mahdollisimman korkeana, useilla kentillä lyhennettiin starttivälejä kymmenestä minuutista jopa kuuteen minuuttiin, Hattulassa ennätyksellisesti viiteen minuuttiin.

Hirsalassa kesäkuussa pelaajistolle osoitetussa kyselyssä lähes 2/3 osaa vastaajista toivoi aamupäivien osalta paluuta kahden hengen ryhmiin. Palautteissa toivottiin jopa kahden hengen ryhmiä maksimikooksi koko päiväksi.

Heinäkuun kahdeksannesta päivästä eteenpäin Hirsalassa on voimassa käytäntö, jossa aamupäivät klo 12.00 asti on varattu 1-2 pelaajan lähdöille. Aamuvirkujen on mahdollista varata myös yhdeksän reiän peli, kahden hengen ryhmässä, kentän takaysiltä ennen kello yhdeksää

”Pelaajat ovat toivoneet nopeampia kierroksia kentälle, ja kyselyn perusteella ryhmäkoon rajaaminen kahteen aamupäivisin on luontevin ratkaisu. Seuraamme kuitenkin tilannetta ja pyydämme pelaajilta palautetta aiheeseen”, kertoo Hirsala Golfin toimitusjohtaja Jussi Kuusela.

Toimituksen tiedossa ei ole vastaavaa järjstelyä 18-reikäisillä kentillä. Hirsala Golf siirtyi kaudella 2020 markkinaehtoiseen toimintamalliin, jossa yhtiövastiketta ei makseta, vaan osakkaatkin lunastavat parhaaksi katsomansa pelipaketin osakashintaan.

Hirsala Golf

Etsi luettavaa