Hyppää sisältöön

Hirsala lahjoittaa syyskuussa green feestä viisi euroa Itämeren suojeluun

Hirsala Golf sijaitsee Kirkkonummella.

Syyskuussa on mahdollista osallistua Itämeren suojelutyöhön pelaamalla Hirsalassa.

Hirsala Golf ja WWF Suomi aloittavat yhteistyön, jossa Kirkkonummella sijaitseva kenttä lahjoittaa syyskuun aikana jokaisesta syyskuun aikana myydystä normaalihintaisesta aikuisten greenfeestä viisi euroa sekä jokaisesta loppukauden ja ensi kauden yhdistelmäpelioikeudesta 15 euroa.

Hirsala Golf on tunnettu ympäristötyöstään. Se oli Suomen ensimmäinen golfkenttä, jolle myönnettiin kansainvälinen GEO-ympäristösertifikaatti vuonna 2010. Nykyään suomalaiskentistä seitsemällä on aktiivinen GEO-ympäristösertifikaatti. Hirsala on myös listattu maailman viiden vihreimmän golfkentän joukkoon.

”Olemme WWF:llä erittäin iloisia, että Hirsala Golf haluaa tukea Itämeren suojelutyötämme ja samalla nostaa esiin ympäristönsuojelun merkitystä suomalaisen golfin parissa. Yrityksillä on paitsi hyvät mahdollisuudet myös vastuu huolehtia luonnon hyvinvoinnista, jonka varaan niidenkin liiketoiminta lopulta perustuu.”, kertoo asiakaspäällikkö Aino Sirkesalo WWF:ltä.

Ympäristöajattelu on Hirsalassa vallitseva ajattelutapa, kenttä kertoi tiedotteessaan.

Kentän reuna-alueiden pitkäksi kasvatetut natakarheikot vähentävät polttoaineiden käyttöä ja tarjoavat samalla pölyttäjille parempia elinoloja.

Hirsalan läpi virtaavaan Finnträskin laskuojaan on istutettu taimenia ja väylien varsilla etäisyys -merkkeinä toimivat linnunpöntöt. Myös toimistolla pyritään minimoimaan tarpeettomat ympäristöä kuormittavat ratkaisut.

”Hirsala Golf on jo aiemmin osallistunut WWF:n kanssa virtavesitalkoisiin, ja halusimme syventää yhteistyötä WWF:n kanssa lahjoituskampanjan avulla. Haluamme esimerkillämme kannustaa myös muita golfyhteisöjä tekemään ympäristöystävällisiä ratkaisuja ja valintoja. Itämeri on heikossa kunnossa, ja lahjoittamalla osan tuotoistamme pystymme auttamaan sitä SUOJELUSYYSKUU-kampanjan myötä”, Hirsala Golfin toimitusjohtaja Jussi Kuusela kertoo.

Osta green fee GoGolfin verkkokaupasta täältä

Etsi luettavaa