Hyppää sisältöön

Himos valmiina käynnistämään Keski-Suomen Kierroksen

Himos Golfin ykköstiiltä avautuu paitsi kutsuva ja selkeä näkymä väylälle

Viidellä kentällä maanantaista perjantaihin (13.-17.7) kiertävä tour on mainio mahdollisuus tutustua Jyväskylän talousalueen golfkeskuksiin ja niiden palveluihin.

Himoksessa käynnistyy maanantaina 13.7 Keski-Suomen Kierros, jota on pelattu 90 reiän  mittaisena Himoksen uuden kentän valmistumisesta asti (2013).

Osallistujia tulee vuosittain varsin paljon myös Jyväskylän talousalueen ulkopuolelta tutustumaan kenttiin, sekä kokemaan Suomen oloissa ainutlaatuiseen viiden päivän kiertueeseen.

Muut kisakentät ovat Jyväs-Golf, Revontuli Golf, Laukaa Peurunka Golf, sekä Muurame Golf, jossa pelataan finaalikierros käännetyssä paremmuusjärjestyksessä. 

Tasoituksettoman sarjan ohella ratkotaan paremmuutta tasoituksellisessa lyöntipelissä sekä pistebogeyssa. Kussakin sarjassa on  kokonnaistulosten perusteella  tarjolla hyvät palkinnot kiertueen viidelle parhaalle.

Markus Lahtinen on työskennellyt Himoksella vuodesta 2014

Markus Lahtinen on työskennellyt Himoksella vuodesta 2014

Teemu Tyry

”Keski-Suomen Kierros on tällä alueella jo käsite ja kauden merkittävin yhdistävä tapahtuma. Isännöivät golfkeskukset virittävät kentät ja puitteet kohdilleen”, painottaa Himos Golfin toimitusjohtaja Markus Lahtinen

Pidempää matkustavien lähtöaikatoiveet pyritään huomioimaan, kiertueen kenttien yhteydessä ja niiden lähistöllä on tarjolla laadukasta majoitusta kohtuulliseen hintatasoon.

Himos Golfissa merkittäviä edistysaskeleita

Himos Golf on väylien ja viheriöiden osalta upeassa kunnossa. Toisin oli vuonna 2013, kun kenttä avattiin. Se sai varsin paljon kritiikkiä keskeneräisyydestä, heikosta kunnostaan ja joidenkin väylien pelattavuudesta.  

Himoksen pelattavuudeltaan paras ja kaunein par-kolmonen on kentän neljäs.

Himoksen pelattavuudeltaan paras ja kaunein par-kolmonen on kentän neljäs.

Teemu Tyry

Töitä kentän parantamiseksi on tehty valtavasti ja onnistuneesti. Reuna-alueita on siististi merkittävästi, joitain tiiauspaikkojen sijainteja on muutettu, viheriöitä laajennettu ja kenttää lyhennetty alkuperäisestä. Onnistuneena voidaan pitää myös kentän yhdeksikköjen järjestyksen muutosta.

Uusi klubitalo on saatu käyttöön, vesirange tuo maisemaan pikantin lisämausteen. Jari Koivusalon  suunnitteleman kentän parasta antia ovat  viisi selkeää par-viitosta, joilta avautuu hienoja maisemia. Joitain sokkolyöntejä on herättämässä keskustelua, mutta kokonaisuutena Himos Golf on kehittynyt bongaamisen arvoiseksi kohteeksi, jossa tuloksen tekemistä helpottaa järkevä pelistrategia.

Kierrosmäärät Himoksella ovat olleet vahvassa kasvussa. Helppo veikkaus on, että edelliskaudella vahvassa nousussa olleet pisteet Pelaaja ensin -kyselyssä tulevat tämän kesän aikana parantumaan entisestään.

Keski-Suomen Kiertueen  kenraaliharjoituksena Himoksessa pelataan lauantina 11.7 Cleveland Scramble, jossa on vielä tilaa.

Hims Golfista laajempi artikkeli GoGolfin sivuilla alkavalla viikolla.

HImos Golfin parhaimpiin väyliin lukeutuu kentän kuudes, pieneen ylämäkeen pelattava par-nelonen.

HImos Golfin parhaimpiin väyliin lukeutuu kentän kuudes, pieneen ylämäkeen pelattava par-nelonen.

Teemu Tyry

Keski-Suomen Kiertueelle ilmoittautumistaika päättyy tiistaina 7.7  klo 18.00

KSK

Himos Golf

Himos Golf kilpailukalenteri, Cleveland Scramble

Etsi luettavaa