Hyppää sisältöön

Himos Golf on huippukunnossa

Vaikka syksy tekee kovasti tuloaan Keski-Suomeen on Himos Golf ja sen kenttä edelleen hienossa kunnossa. Viimeisen kahden kesän aikana tapahtuneet kentän viimeistelyt alkavat tuottaa tulosta.

Syksyisessä kelissä pelatessa on monta muttaa pelaajalle. Märkyys, huonot viheriöt sekä pitkät ja kosteat raffit tuovat pelaajille ongelmia. Himos Golfissa näistä asioista on päästy hienosti eroon. Kiitos tästä kuuluu suht tuoreen kentän parannuksiin ja kentänhoidollisiin viilauksiin. Kentällä on edelleen suoritettu raivauksia, täyttöjä ja eritoten muutamia isompiakin metsäalueita on saatu raivattua puhtaaksi. Näin esteettömämpi näkyvyys ja pelaaminen on saatu varmistettua. Parannuksia tehdään vielä tulevaisuudessakin, mutta niistä lisää myöhemmin.

Himos Golf

Himos Golf

Himos Golf

Kenttä on siis upeassa kunnossa. Eritoten viheriöt on tasalaatuiset ja hienot putata. Raffit on ajettu sopivan mittaisiksi ja pallot ei näin ollen huku aivan niin helposti huonommillakaan avauksilla. Keski-Suomen Viikon kenttä -tarjouksena pääset testaamaan Himos Golfin superhintaan tästä (arki) ja tästä (viikonloppu).

Himos Golf

Himos Golf

Himos Golf

Himoksella pelataan myös kelin niin salliessa upea Himos Areena -scramble. Kenttä on etenkin syksyllä todella scorattavassa kunnossa. Viime vuonna vastaavan kilpailun voittajaparin tulos oli ilman tasoitusta 66 (-6) joten huipputuloksia on luvassa. Kilpailukutsu löytyy tästä.

Etsi luettavaa