Hyppää sisältöön

Hill Side Golf saa uuden omistajan: ”Käsiraha on maksettu, kauppa on selvä”

Vihdissä sijaitseva Hill Side Golf on saanut uuden omistajan.
Hillsin molempien kenttien viheriöt ovat jo hienossa kunnossa vaikean talven ja kylmän kevään hidastettua niiden nousemista totutulle tasolle.

Minore Yhtiöt on ostanut Hill Side Golfin. Kuusamolainen yritys lupaa tiedottaa suunnitelmistaan myöhemmin.

Tammikuussa 2018 konkurssiin mennyt Hill Side Golf on saanut uuden omistajan. 36-reikäisen golfkeskuksen on ostanut konkurssipesältä kuusamolainen Minore Yhtiöt, joka harjoittaa kiinteistökehitystä Rukan alueella.

Yrityksen toimitusjohtaja Ari Isokääntä vahvisti asian maanantaina GoGolfille.

”Käsiraha on maksettu, kauppa on selvä. Hill Side Golf vaihtaa omistajaa”, Isokääntä sanoi.

Hill Side Golfin toimintaa kahden kauden ajan pyörittänyt HillyBilly Golf ei siis jatka kentän operoimista. Se oli vuokrannut golfkentät ja maat konkurssipesältä. HillyBilly Golfin sopimus konkurssipesän kanssa päättyy 15.10.

”Operointisopimuksen tarkoitus oli antaa konkurssipesälle aikaa löytää uusi operoija kenttäkokonaisuudelle, sekä ylläpitää sitä pelattavassa kunnossa sopimuskauden ajan”, luki HillyBilly Golfin tiedotteessa, jonka se oli jakanut myös Facebookissa.

Minore-yhtiöt kävi kommentoimassa HillyBilly Golfin Facebook-päivitystä tuoreeltaan perjantaina.

”Kiitokset HillyBilly Golf Oy:lle ja henkilökunnalle hyvästä työstä ja kentänhoidosta! Golfin pelaaminen Hill Sidessa tulee jatkumaan myös ensi kesänä kaikilla kentillä. Kenttäalueen ostajana tiedotamme jatkosuunnitelmista tarkemmin ensi viikolla”, Minore Yhtiöt kirjoitti.

Isokääntä toisti maanantaina kiitoksensa HillyBilly Golfille ja kenttää hoitaneelle henkilökunnalle.

”He ovat tehneet olosuhteisiin nähden erinomaista työtä. Ensi keväänä kaikki kentät avataan normaalisti”, Isokääntä kertoi.

HillyBilly Golfin takana on kaksi vihtiläistä golfvaikuttajaa Lassi Kiviniemi ja Jyrki Nykänen. Kiviniemi on muun muassa Suomen Golfkentät ry:n eli SGY:n entinen toiminnanjohtaja ja Nykänen on Suomen Golfliiton hallituksen jäsen.

Juttua korjattu: Lassi Kiviniemi on ollut SGY:n ei FGMA:n entinen toiminnanjohtaja.

Etsi luettavaa