Hyppää sisältöön

Hideki Matsuyama uusi voittonsa Arizonassa

Hideki Matsuyama onnistui puolustamaan voittoaan PGA Tourilla. Waste Management Phoenix Open ratkesi japanilaisen eduksi dramaattisen kamppailun jälkeen. 

Kilpailua johtanut Byeong Hun An sortui sunnuntain takaysillä tulokseen +4. Webb Simpson (64) ja Matsuyama (66) kirivät kärkipaikalle tulokseen -17 ja voitto ratkaistiin uusinnassa. 

Webb Simpson sai mahdollisuutensa uusinnassa mutta jätti voittoputin kolme kertaa peräkkäin lyhyeksi. Hideki ratkaisi voiton tekemällä birdien neljännelle uusintareiälle. Viime vuonna Matsuyama kaatoi uusinnassa Rickie Fowlerin. 

Matsuyamalla on nyt viisi voittoa viimeisessä kymmenessä startissaan. Voitto oli uran neljäs PGA Tourilla, mikä on enemmän kuin kellään muulla japanilaisella. 

Matsuyama on ollut PGA Tourin tarkimpia rautapelaajia jo useamman vuoden. Nyt draivaaminen ja puttaaminen ovat nousseet samalle tasolle, eikä pelissä näy heikkouksia. Phoenix Openissa Hideki oli paras lähestymisissä ja yhdeksäs draivitilastossa. Griineillä Hideki oli riittävän hyvä mutta sijoittui Strokes Gained tilastoissa vasta sijalle 47. Viikon aikana hän ei upottanut kertaakaan yli viidestä metristä. 

Leaderboard

Etsi luettavaa