Hyppää sisältöön

Hero World Challenge – Tiger iski takaisin

Tiger Woods onnistui loistavasti perjantaina.

Woodsin päivä ei alkanut kovin hohdokkaissa tunnelmissa. Pelikaveriksi laskettu Justin Rose jätti kilpailun kesken vedoten selkävaivoihin. Tämä päätös jätti Woodsin yksin listan hännille. Tiger lähti kilpailun toiselle kierrokselle vain caddie ja merkkaaja seuranaan.

Synkkyys kuitenkin päättyi tähän. Woods aloitti kierroksen helpolla birdiellä ja jatkoi loistavaa peliä läpi päivän. Hän ei tehnyt ainuttakaan bogia ja kirjautti tulokseksi 65 (-7).  Yhteistuloksella -6 Tiger nousi kilpailussa yhdeksänneksi ja vain kuuden lyönnin päähän kärjestä. 

Vaikka Tigerin peli ei ollut täysin virheetöntä onnistui hän vanhaan tyyliinsä puristamaan kierroksesta kaiken irti. Putteri oli loistava ja toimi sekä birdie koneena, että parien pelastajana. Tiger selvitti sekä torstain että perjantain kierrokset 26 putilla.

Perjantaina Woods pelasi selvästi järkevämmin ja konservatiivisemmalla strategialla. Hän teki järkeviä valintoja avauslyönneissä ja pelasi kentän pisimmät par vitoset varmasti kolmella lyönnillä. Seurauksena Woods osui useampiin väyliin ja joutui pelastustöihin vain kahteen otteeseen. 

Kilpailun kärkeen pelasivat Hideki Matsuyama ja Dustin Johnson tuloksessa -12. Matsuyama on voittanut kolme viimeisestä neljästä pelaamastaan kilpailusta. Näistä kaksi on ollut Japan Tourin kilpailuja ja yksi WGC HSBC Champions. Voittojen välissä Matsuyama sijoittui toiseksi PGA Tourilla Malesiassa. 

Lauantaina Woodsin pelikaverina on Rickie Fowler. Samassa tuloksessa -6 löytyy myös Henrik Stenson. 

Leaderboard

Etsi luettavaa