Hyppää sisältöön

Hero World Challenge – Jon Rahm vakuuttavaan voittoon

Tiger Woods (vas.) latautuu PGA Championshipiin Jon Rahmin (oik.) tavoitellessa viikonloppuna menestystä Memphisissa

Jon Rahm dominoi sunnuntain kierrosta varmaan tyyliin. Etuysin tulos -4 riitti ottamaan kärkipaikan ja ero kasvoi neljään takaysin mennessä kolme alle. Viimeisen kierroksen tulos 65 vei voittotulokseen -20. 

Voitto nosti hänet maailmanlistalla kuudenneksi. Kahden vuoden aikana Rahm on voittanut kuudesti ja sijoittunut viiden parhaan joukkoon huikeat 21 kertaa. 

Henrik StensonTony Finau ja Jon Rahm jakoivat kärkipaikkaa ennen finaalikierrosta. Vain Rahm onnistui virheettömään suoritukseen, eikä tehnyt kierrokselle ainuttakaan bogia. Finau sijoittui yksin toiseksi tuloksessa -16. Henrik Stenson (-14) jäi neljänneksi. 

Justin Rose (-15) jäi vain lyönnin päähän kakkossijasta, joka olisi nostanut hänet takaisin maailmanlistan kärkeen. Hyvä viikko kuitenkin pitää Brooks Koepkan entistä lähempänä. 

Tiger Woods palasi kilpagolfiin vuosi sitten Hero World Challengessä. Kausi 2018 oli onnistunut ja kulminoitui voittoon Tour Championshipissä. Loppukautena tankki oli tyhjä. Peli ei ollut kovin terävää Bahamalla ja Woods (-1) onnistui päihittämään vain yhden pelaajan.

Tulospalvelu

Etsi luettavaa