Hyppää sisältöön

Hero World Challenge ja Tiger

Hero World Challenge lähti käytiin torstaina Bahamalla ja Tiger Woods pelasi ensimäisen kilpailukierroksen yli vuoteen. Päivän tunnelma vaihteli ääripäästä toiseen.

Tiger sai kierrokselle loistavan alun ja birdiet väylille 3, 6, 7 ja 8 nostivat hänet hetkeksi kilpailun kärkeen tuloksessa -4. Takaysillä peli muuttui kuitenkin vaikeaksi. Woodsin avauslyönnit eivät enää osuneet väyliin ja kolmesti Woods joutui käyttämään lyönnin/dropin päästäkseen ulos kenttää reunustavista puskista. Viimeisellä Woodsin avaus päätyi vasemmalle veteen ja kierros päättyi tuplabogeihin väylille 16 ja 18.

Yhteistuloksella +1 Tiger putosi kilpailussa toiseksi viimeiselle sijalle. Vain Justin Rose oli heikompi pelaamalla kierroksen kaksi yli parin. 

Vasemmalle menneet draivit Woods laittoi osittain uusien välineiden piikkiin ja kertoi virhelyönnin olevan erilainen kuin mihin hän on tottunut. 

Tigerin rautapeli oli ajoittain loistavaa ja viisi birdiä syntyi hyvien lähestymisten ansiosta. Draiverin takia kentän helpot väylät jäi käyttämättä ja Woods teki jopa kaksi bogia par vitosille. Muutaman svingivirheen lisäksi Tiger myönsi tehneensä pari väärää valintaa avauslyönneissä. Etenkin viimeisen väylän draivissa virhe päätyi väylän väärälle puolelle. 

Kilpailua johtaa J.B. Holmes tuloksessa -8. Hän hyödynsi Albany golfkentän kuusi par vitosta pelaamalla nämä reiät viisi alle. Toisena oleva Hideki Matsuyama (-7) ja kilpailun kolmas Dustin Johnson (-6) niin ikään rökittivät kentän par vitoset. 

GettyImages

Kilpailussa on mukana vain 18 pelaajaa mutta osallistujalista on nimekäs. Stenson ja Oosthuizen jakavat neljättä sijaa tuloksessa -5. Fowler ja Spieth (-4) ovat seitsemäntenä avauskierroksen jälkeen. 

Leaderboard

Etsi luettavaa