Hyppää sisältöön

Henrik Honkalehto karsinnan paras– Timo Eskeli ylitti itsensä sprinttikisassa

Henrik Honkalehto voitti edelliskaudella Speedgolfin SM-kisat

58-vuotias Pickala Golf Clubin Timo Eskeli hätkähdytti Speedgolfin sprint-kisan karsinnassa pelaten ainoana neljä reikää alle parin (-1). Hänen edelllään on +1 tuloksen tehnyt, mutta yli minuutin nopeammin juossut Henrik Honkalehto

Speedgolfin hallitseva maailmanmestari Mikko Rantanen jätettiin Keimolassa käynnistyneissä sprint-kisojen karsinnassa neljänneksi. Neljän reiän radalla Rantanen teki kolme bogia ja parin. Rantasen juoksuvauhti oli karsinnan paras (9 min 46 sek), tästä huolimatta hänen edelleen ehtivät Henrik Honkalehto, Timo Eskeli, sekä ammattilaisgolfari  Erik Myllymäki.

Finaaliin lähdetään nollilta, karsinnan tuloksilla ei ole merkitystä.

Pystyn parantamaan juoksuvauhtiani. Siitä pitää ottaa hieman pois. Yksi lyönti tuloksesta pois on myös tavoitteena”, Henrik Honkalehto tuumi karsinnan jälkeen. 

Kolmanneksi sijoittunut Erik Myllymäki näytti pelaamisen mallia kenttäpelin osalta. Huipputuloksen ja kärkipaikan veivät kahden viimeisen viheriön tuhrailut. Hän otti niillä kolme ja neljä puttia.

Timo Eskeli oli superyllättäjä. 58-vuotias yrittäjä jäi odotetusti juoksussa, mutta selvisi radasta 15:lla lyönnillä joka nosti hänet kakkoseksi.

”Taikuri on itsekin hämillään. Ylitin itseni. Pelitulosta on vaikea finaalissa parantaa, edes toistaa. Juoksusta voin ottaa hivenen pois”, Eskeli kertoi onnittelijoiden ympäröimänä.

Timo Eskeli lähtee finaaliin toiseksi viimeisenä

Timo Eskeli lähtee finaaliin toiseksi viimeisenä

Teemu Tyry

Kymmenen miehen finaaliin selvisivä myös hiihtäjinä paremmin tunnetut Jari Isometsä sekä Anssi Pentsinen.

Karsinnnan tulokset sekä finaalin liveseurannan löydät täältä.

Etsi luettavaa