Hyppää sisältöön

Heikki Jäättelästä EGS:n uusi toiminnanjohtaja

Heikki Jäättelä aloitti Espoon Golfseurassa 15.9.

Heikki Jäättelä aloittaa Espoon Golfseuran toiminnanjohtajana. Jäättelä tunnetaan muun muassa Mid Tour -kiertueen johtajana ja GoGolfin blogistina.

Heikki Jäättelä on valittu EGS:n uudeksi toiminnanjohtajaksi. Jäättelä aloittaa uudessa työssään tämän kuun puolivälissä.

Jäättelä perii tehtävät Kimmo Karviselta, joka otti viime syksynä vastaan vuoden projektin, kun edellinen toiminnanjohtaja Maitta Kotaniemi-Rauramo jätti EGS:n. 

”Juttelimme ja pelasimme kesällä Kimmon kanssa paljon. Olimme samoilla linjoilla monessa asiassa”, Jäättelä sanoi.

Yhtenä tärkeimpänä tehtävänä Jäättelällä on perinteikkään espoolaisseuran talousasiat.

”Talous pyörii ihan okei, mutta remontin aikaiset lainat syövät kassaa”, Jäättelä näkee.

Kassatilannetta Jäättelä pyrkii paikkaamaan hankkimalla lisää asiakkaita eli jäseniä ja vieraspelaajia, sillä hänen mukaansa seuran kuluissa ei ole enää säästämisen varaa. Esimerkiksi kentänhoito on ulkoistettu yritykselle, joka vastaa EGS:n lisäksi myös naapurikenttä Gumböle Golfin kentänhoidosta.

EGS:ssä on nykyään noin 1 000 jäsentä, mutta Jäättelän mukaan 18-reikäiselle kentälle mahtuisi 50 – 100 uutta jäsentä lisää. Lisäksi hän pyrkii haalimaan lisää green fee -pelaajia, yritystapahtumia ja Golfliiton alaisia kiertueita.

Jäättelä tunnetaan hyvin golfpiireissä, sillä hän toimii Mid Tourilla kilpailunjohtajana. Lisäksi hän pelaa itse aktiivisesti seniorikiertueella. Jäättelä työskentelee nyt tuntiopettajana Laurea Ammattikorkeakoulussa, jossa hän opettaa liiketaloutta.

Etsi luettavaa