Hyppää sisältöön

Hartola Golf tarjoaa hienot puitteet golfpäivälle

Hartola Golf väylä 9.

Viikon kenttänä nyt toimiva Hartola pääsi eilen testiin. Ainakin edellisviikon sateet ovat enää muisto vain ja aurinko paistaa mukavasti taivaalla.

Hartolassa on pelattu golfia jo jonkin aikaa.  Kenttä alkoi tulla siihen pisteeseen että muutoksia oli tehtävä. Nyt reilu pari kautta on kenttää uusittu ”kovalla kädellä”. Mukana on ollut maassamme tutuksi tullut Lassi-Pekka Tilander. Uusi viheriöitä, tiibokseja, väyläbunkkereita yms on tehty paljon. Nyt ne alkaa olla kaikki valmiina tai kuten golfkentillä useasti sanootaan kypsymässä. Muutama vuosi ja ollaan timanttisessa iskussa.

Hartola Golf.

Hartola Golf.

Sami Kosunen

Muut puitteet Hartolassa on olleet kunnossa jo aikaisemmin. Klubitalolla on tilaa isommallekkin peliporukalle. Löytyy saunat, hienot pukkarit, pieni proshop ja kahvio. Vieressä sijaitseva Linna Hotelli tarjoaa myös hienot puitteet vaikka yön yli olemiselle.

Kentää on testin mukaan hyvässä kunnossa. uudet tiiboksit ja viheriöt ovat moitteettomassa iskussa. Viheriöillä pallo pyörii moitteettomasti ja tasalaatuisesti. Alastulojäljet on korjattu ainakin Hartolassa moitteettomasti. Todella tuttua monttuviidakkoa ei täällä näkynyt.

Hartola Golf uusittu greeni.

Hartola Golf uusittu greeni.

Sami Kosunen

Kenttänä Hartola on tarpeenvaatiessa mukavaa lomagolfia ja tarvittaessa tiukka kisaamista. Tämän valinnan voit tehdä tiiboksissa. Klubitiiltä mukava kenttä tarjoaa myös klubigolfareille mahdollisuuksia ”hyökkäämiseen”, takaa pitää osata sitten laittaa palloa tarkasti ja pitkälle. Kaikille löytyy siis jotain. 

Mielestäni Hartola Golf on onnistunut hienosti luomaan nahkansa on nyt valmis vastaanottamaan pelaajat vihreille niityilleen.

Käy tai käykää testaamassa upea Hartola täältä.

 

Etsi luettavaa