Harry Potter -elokuvissa näyttelevä Tom Felton pyörtyi Whistling Straitsissa – Teemu Selänne samassa ryhmässä

Teemu Selänne ja Tom Felton pääsivät ennen yhteistä kierrostaan niin lähelle Ryder Cupin -voittopokaalia kuin on mahdollista

Julkkikset pelasivat Ryder Cupin viimeisenä harjoituspäivänä omaa kisaansa. Tom Feltonin pyörtyminen kierroksen päättyessä toi dramatiikkaa päivään.

Whistling Straitsin The Straits Coursella kenttää pääsevät Ryder Cup -viikolla kiertämään pelaajien lisäksi vain harvat ja tarkkaan valitut. Torstaina järjestetyssä julkkisten kisassa oli hyvä henki päällä ja hyvä määrää muiden lajien urheilijoita, viihdetaiteilijoita, näyttelijöitä sekä muuten ansioituneita golfareita kentällä samanaikaisesti tähtien kanssa, mutta omissa ryhmissään.

Erittäin innokkaana golfarina tunnettu Teemu Selänne oli myös erittäin nimekkäässä porukassa. Hän kiersi kisakenttää yhdessä näyttelijä Tom Feltonin, USA:n vuoden 1980 jääkiekon olympikultaa voittaneen joukkueen kapteenin, ja finaalissa ratkaisevan maalin Neuvostoliittoa vastaan tehneen Mike Eruzionen,  sekä  Wisconsinin osavaltiosta kotoisin olevan pikaluistelun olympiavoittaja  Dan Jansenin kanssa.

Kierros sai  Harry Potter -elokuvissa Draco Malfoyn roolista maailmanmainetta saaneen Tom Feltonin osalta dramaattisen päätöksen. Hän pyörtyi pian kierroksen jälkeen. Tapahtuma aiheutti luonnollisesti melkoisen hässäkän kentälle.
Euroopan joukkueen pelaajia oli samanaikaisesti kentän yhdeksännellä reiällä.

Felton virkosi varsin nopeasti ja hänet kuljetettiin kulisseihin, mahdollisesti sairaalaan lisätutkimuksia varten.
Felton vietti kierrosta edeltäneenä päivänä 34-vuotissynttäreitään. Mahdollista on siis sekin, että tankkaukset ja lepo eivät ole olleet aivan kohdillaan, josta on kierroksen loppuvaiheilla iskenyt ohut olo päälle.

Tom Feltonin kierros Whistling Straitsissa jäi muutamaa lyöntiä vajaaksi pyörtymisen johdosta

GETTY IMAGES

Teemu Selänne on bongannut melkoisen määrän USA:n parhaita kenttiä. Suomalaislegendan lopetettua uransa hän sai lahjaksi pelikierrokset sisältäneen loman majoituksineen The Mastersia isännöivälle Augusta Nationalille.
Selänne oli jo ennen tätä seuraamassa Mastersia keväällä 2015 toimien Mikko Ilosen caddienä par 3-kilpailussa.

Ryder Cup käynnistyy perjantaina kello 15.05 neljällä nelinpelillä.
Elisa Viihde Viaplay näyttää kisan suorana lähetyksenä suomeksi selostettuna ( Antti Vaalas, Riku Soravuo, Karri Kakko) klo 15.00-02.30

Ryder Cup, tulospalvelu

lähde: Golf.com

Artikkelia muutettu klo 11.15. US Todayn mukaan Feltonin pyörtyminen tapahtui vasta kierroksen jälkeen.