Hyppää sisältöön

Harry Higgsin albatross päätösreiällä: ”Olin valmistautumassa jo päiväunille”

Harry Higgsin paras sijoitus PGA Tourilla on toistaiseksi toinen sija

Harry Higgs oli perjantain tähti Kaliforniassa pelattavassa kisassa, jossa hän upotti kierroksen viimeisen lähestymisen 208 metrin matkalta ja teki tuloksen 62,-10.

Silverado Resortissa vietetään todellisia tulosmurskajaisia PGA Tourin kauden 2020-2021 avauskisassa. Sam Burns (-15) johtaa kahden kierroksen jälkeen letkaa, 24 muuta pelaajaa on hänestä 2-7 lyönnin päässä. Harry Higgs nousi aamupäiväkierroksellaan päivän tähdeksi. Toista kauttaan Tourilla pelaava Higgs oli ennen viimeistä reikää seitsemän alle. Kentän yhdeksännellä hänelle jäi lähestymiseen 208 metriä. 

Käteen rautanelonen ja pallo kuppiin muutaman pompun ja rullien jälkeen.

”Olin lähes koko kierroksen ajan hieman väsynyt, mietin useaan otteeseen, että pian pääsen päiväunille. Albatross tuntuu tietysti upealta ja toi adrenaliinipiikin, jonka johdosta tuskin nukahdan lähimpään tuntiin”, Higgs kuvaili tunnelmiaan kierroksen jälkeen.

Suuria tähtiä ei kisassa ole mukana seuraavalla viikolla pelattavan US Openin johdosta. Phil Mickelson (-6) on yhdeksän lyöntiä kärjestä, mahdollisuudet uran 45:een voittoon PGA Tourilla ovat minimaalisen pienet.

Tuloslista, Safeway Open

Etsi luettavaa