Hyppää sisältöön

Harrasta golfia Suomessa ja Ruotsissa Finnair Plus -pisteillä – GoGolf ja Finnair aloittivat yhteistyön

GoGolf Play pelipaketit voi nyt ostaa myös Finnair Plus -pisteillä. KUVAT: JUHA TUUKKANEN JA FINNAIR

Finnairin kanta-asiakkaat voivat maksaa GoGolf Play -pelioikeudet joko osittain tai kokonaan Finnairin pisteillä. Paketteihin sisältyy veloitukseton pelaaminen GolfStarin kentillä Ruotsissa.

GoGolf tuo yhdessä Finnairin kanssa hyvän tilaisuuden laajentaa pelireviiriä, sillä nyt voi ostaa GoGolf Play -pelioikeuden Finnair Plus -pisteillä.

Erilaisia GoGolf Play -paketteja löytyy useita – ja bonuksena GoGolf Play sisältää aina myös mahdollisuuden pelata veloituksetta lähes 20:lla GolfStarin golfkentällä Ruotsissa.

Ruotsalainen GolfStar on Pohjoismaiden suurin golfkenttäoperaattori, jonka 13 golfkeskusta ja 19 kenttää sijaitsevat Tukholman alueella.

Suomessa GoGolf Play -kenttiä ovat Kurk Golf, Hills by GoGolf, Peuramaa Golf ja Vuosaari Links. Finnair Plus -pisteillä voi valita seuraavien GoGolf Play -pelioikeuksien välillä:

  • Kurk Golf ja Hills by GoGolf
  • Kurk Golf, Hills by GoGolf ja Peuramaa Golf
  • Kurk Golf, Hills by GoGolf ja Vuosaari Links

Asiakas voi itse päättää, paljonko Finnair Plus -pisteitä käyttää golfaamiseen. Yli jäävän osuuden voi kuitata rahalla. Pakettien ostaminen lentopisteillä tapahtuu Finnair Plus -sivustolla.

Etsi luettavaa