Hyppää sisältöön

Haluatko pelata paremmin? — treenaa kotona kuin TOUR PRO

Kanadalainen Jason Glass treenaa golffareiden lisäksi lukuisien eri lajien ammattilaisia kuten jääkiekkopelaajia.

Tässä loistavassa videossa Titleist Performance Instituten eli TPI:n Jason Glass vetää puolen tunnin fysiikkatreenin, jonka jokainen pystyy toteuttamaan kotona. Enää ei siis ole tekosyytä sille, ettet tiedä miten pitäisi treenata. Tämän harjoituksen voi hyvin tehdä kotona, ja se vaatii vain pieniä väline hankintoja. Jos ei ole välineitä, tee ilman. Ei tekosyitä!

Golf on urheilua ja kuten kaikissa lajeissa yksinkertaisin tapa parantaa suoritusta on parantaa vartalon ominaisuuksia. Suuri osa svingivirheistä johtuu puutteista kropan liikkuvuudessa tai voimassa.

Videon liikkeet lisäävät liikkuvuutta, voimaa ja parantavat motoriikkaa. Kun olet ekspertti näissä harjoituksissa, svingiä on aiempaa helpompi muuttaa. On opittava liikuttamaan vartaloa oikein, jotta svingistä saadaan paras mahdollinen irti. Treeni on ilmainen ja pitää sisällään kaikki tarvittavat osa-alueet. Harjoituksen intensiteetin voi jokainen määrittää itse oman kunnon mukaan. Itse aion lisätä tämän rutiinin omaan kuntosaliharjoitteluun 4-5 kertaa viikossa.

Valitettavasti video on englanniksi, mutta liikkeet on melko helppo ymmärtää myös ilman kielitaitoa. Tarvittaessa vastaan kysymyksiin.

Elämäsi paras golfkesä alkaa tästä!

Helleviikkoa pukkaa! Nautitaan siitä, koskaan ei tiedä kauanko tätä riittää ? #huhhellettä #pelikelit #linnagolf #golffi

A photo posted by Linna Golf (@linnagolf) on Jul 25, 2016 at 11:30am PDT

Etsi luettavaa