Hyppää sisältöön

Hän voitti Thai Pro-Am -kisan

GoGolfin tiimissä Thai Pro Amiin

Thai Pro-Am -kisa ratkennut. GoGolfin joukkueen viimeisen paikan täyttää Anton Holopainen.

GoGolf etsi tositarkoituksella matkakumppania marraskuun lopussa pidettävälle Thai Pro-am -matkalle. Kisasta tuli suosittu, sillä saimme lähes 1 000 hakemusta. Niiden joukosta kisan voittajaksi valikoitui Anton Holopainen Helsingistä. Hän perusteli matkan tarvettaan seuraavasti.

”Suomessa tuli lunta aivan liian aikaisin ja golfkuumetta on about 40 astetta. Kilpailuvietti kammo iso, numerolappu rinnassa sytyttää varsinki joukkuekisoissa! En ole käynyt ikinä Hua Hinissä. Jäi Prahan Big Bang välistä ja se kyssii huolella plus about tuhat muuta syytä, pakko päässä mukaan! Koska mennään?”

Muun muassa tällaisin perusteluin kisan osanottajat hakivat matkalle mukaan.

Eläkeläismummo, rakastan golfia ja katson ainoastaan golfia tv:stä Viasatilta ja pelaan Rantasalmen kentällä 82-vuotiaan ystävättäreni kanssa golfia 52 km päässä Savonlinnasta. Välineet käytettynä ostettuja, ei varaa golfhienosteluun. Haluaisin kehittyä golfissa vielä 72-vuotiaanakin, tasoitus vaivaiset 41. Mummot mukaan reissulle!

Tuntuu, että se olis tarkoitus, että lähden..:)

Yksinyrittäjän pitäisi joskus päästä golflomalle!

Joukkueessa pitää olla aina yksi vasuri. Reipas kilpailuhenki kierroksella syntyy hyvässä porukassa. Se auttaa useimmiten parempiin suorituksiin, ellei sitten Thaimaan lämpö aiheuta ”sulamista”.

Pelaan lämpimässä paremmin kuin kylmässä.

Olisi kiva pelailla ilman pipoa!

On fyrkat vähissä ja olen loman tarpeessa.

Bägi on vielä peräkontissa 😉

Golf kiinnostaa enemmän kuin duuni marraskuun lopussa. En myöskään ole ollut ennen aasiassa, joten olis aika mahtava juttu.

Kesän golfikisoista jäi tänävuonna palkinnot pokkaamatta niin josko näin tuurilla jotain voittais

Oishan se mukavata reissailla lämpösessä, silläaikaa kun täällä joku muu tekis lumityöt.

Eihän siinä mitään järkeä oliskaan…..mutta hauskaa se olis

No kun se holari puuttuu vielä…ja tuolla mä teen sen varmasti

GoGolf kiittää hyvistä hakemuksista ja perusteluista. Matkoja oli jaossa vain yksi, eli kaikille muille noin tuhannelle golfarille suosittelemme varaamaan esimerkiksi edulliset Malagan-lennot.

Mikäli et ole vielä loman tarpeessa, voit ostaa jo ennakkoon jo kolmannen Big Bang -matkamme Etelä-Saksaan Hartl Resortiin. Mikä olisikaan parempi tapa avata golfkausi kuin lähteä GoGolfin ja muiden bigbangereiden mukana huhtikuussa Saksassa!

Etsi luettavaa