Hyppää sisältöön

Gumbölessä syyslomaviikolla ilmaista golfia

Suomen suurin golfyhteisö GoGolf tarjoaa tällä viikolla todellista herkkua yli 38 000 jäsenelleen, sillä se tarjoaa ilmaisen yhdeksän reiän kierroksen Espoossa Kehä III:n kupeessa sijaitsevalla Gumböle Golfin kentällä.

Samalla GoGolf tarjoaa loppukaudelle ilmaisen jäsenyyden. Tarjous julkistettiin maanantaina ja niitä on lunastettu jo lähes 150 kappaletta.

”Etelä-Suomessa vallitsee hyvät ulkoilukelit, joten haluamme aktivoida niitäkin jäseniä, jotka ovat laittaneet jo välineet naftaliiliin, hakemaan golfmailat varastosta ja pelaamaan vielä ainakin yhden kerran golfia”, GoGolfin toimitusjohtaja Hanni Tyry sanoo.

Yhdeksän reikää ehti pelata töiden jälkeenkin

Syksyllä golfin pelaamisen esteeksi arkena koetaan usein pimeys, koska työpäivän jälkeen valoa ei riitä 18 reiän pelaamiseksi. Sen sijaan yhdeksän reikää ehtii hyvin pelata vielä arkenakin – etenkin Gumböle Golfissa, joka tunnetaan Suomen nopeimpana golfkenttänä kiertää.

”Tarjous on voimassa koko päivän ajan, joten halutessaan Gumbölessä voi kiertää vaikka 18. reiän kierroksen. Toinen yhdeksän reiän lenkki maksaa tällöin ainoastaan 15 euroa. Tämä vinkiksi syyslomaa kotona viettäville golfperheille”, Tyry vinkkaa.

”Viheriöillä on nyt tehty talvityöt eli ne on holkitettu ja hiekoitettu, jotta ne olisivat hyvässä kunnossa myös ensi vuonna. Siksi päädyimme tarjoamaan yhteistyössä GoGolfin kanssa ilmaista syyslomagolfia ihmisille”, Gumböle Golfin toimitusjohtaja Markku Ignatius sanoo.

Gumbölen kierrosmäärät kasvussa

Gumböle Golfin kävijämääriin on tulossa tänä vuonna reilua kasvua, sillä kenttä on panostanut markkinointiin ja erilaisiin tempauksiin. Lisäksi se on tehnyt aktiivista markkinointiyhteistyötä GoGolfin kanssa tämän kauden ajen.

”Viime viikolla tuli täyteen 31 500 golfkierrosta eli yhtä paljon kuin viime vuonna yhteensä. Mikäli viimevuotinen sääilmiö toistuu, että vielä joulupäivänä pelataan golfia, meille tulee täksi vuodeksi vielä 2 000 kierrosta lisää”, Ignatius arvioi.

Tarjouksen lunastaminen vaatii GoGolf jäsenyyden. Kierroksen ja jäsenyyden voi lunastaa tämän viikon ajan ilmaiseksi täältä.

Etsi luettavaa