Hyppää sisältöön

Guide Tourin finaalimatka järjestetään taianomaiseen La Finca Resortiin

La Finca Golf Resort

La Finca Resort kuuluu GoGolfin kiertueiden pääyhteistyökumppaneihin. La Finca Resort isännöi myös Guide Tourin finaalimatkaa joulukuun alussa aina aurinkoisella Costa Blancalla.

La Finca Resort sijaitsee mahtavien lentoyhteyksien päässä Helsinki-Vantaalta. Suora lento Alicanteen kestää vain nelisen tuntia ja iltapäivällä voit olla täten jo yhdellä La Fincan upeasta kolmesta kentästä. Tiesitkö muuten, että kaikki kolme La Finca Resortin ympäröimää kenttää on valittu Espanjan 70 parhaan golfkentän joukkoon. 

Resortin oma kenttä La Finca on rankattu suositun golfmaan 46:nneksi parhaaksi kentäksi. Se on tunnettu erittäin suurista ja kauniista viheriöistään. Avauksissa on paljon tilaa, joten draiveria pääsee käyttämään erittäin usein ja kovalla voimalla! 

Resortin muut yhteistyökentät ovat Villa Martin ja Las Ramblas

Villa Martinin kenttä on isännöinyt muun muassa European Tourin kilpailuja, joissa kenttä on saanut suitsutusta maailman tähdiltä. Las Ramblasin kenttä tunnetaan erittäin laadukkaista ja nopeista viheriöistään upeissa maisemissa. 

La Finca on erittäin monipuolinen kohde. Golfkierroksen jälkeen on mahdollista nauttia muun muassa muista urheiluvalikoimista tai paellan kokkaamisesta. 

La Finca Resort

Hotellilta löytyy myös upeita hemmotteluhoitoja kuten aromaterapiaa ja Ayurveda-hoitoja. Resortissa on luonnollisesti myös kuntoilukeskus. Historiasta ja ostosmahdollisuuksista kiinnostuneille suosittelemme retkeä lähellä sijaitseviin kaupunkeihin Alicanteen, Elcheen tai Murciaan. 

Finaalimatkalle voi voittaa paikkansa Guide Tourin kilpailuista. Mukaan pääsee luonnollisesti myös finaalimatkan ostamalla. Golfresepti myy matkaa hintaan 1177 euroa! 

Varaa finaalimatka La Fincaan 1.12.-9.12.2018

Etsi luettavaa