Hyppää sisältöön

Guide-kenttävierailu: Kullo Golf

Kullo Golf on jo pitkään tunnettu hyvistä griineistään, mutta tällä kaudella Kullo tarjoaa hyvän pelialustan lisäksi muutakin mielenkiintoista.

Kullo Golfin ylpeys on eittämättä hyväkuntoiset griinit, joihin panostetaan vuosi toisensa jälkeen. Alkukauden perusteella panostukset ovat kannattaneet, sillä kentällä päästään nyt pelaamaan todella ensiluokkaisilla viheriöillä. Myös väylien kunto on ajankohtaan nähden erittäin hyvä. ”Kuiva alkukausi on tehnyt kentälle todella hyvää.”, kertoo Kullo Golfin palvelupäällikkö Vesa Veckström.

Kullo Golf lanseerasi uutuutena tälle kaudelle yhteisen pelioikeuden Paloheinä Golfin kanssa. Näiden kahden kentän lisäksi pelioikeusmaksuun kuuluu alennetut green feet viidellä pääkaupunkiseudun kentällä. Alkukauden perusteella yhteispelioikeus on herättänyt kiinnostusta. ”Hyvin sitä on myyty.”, toteaa Veckström paljastamatta lukuja. ”Pelipaketti antaa mahdollisuuden pelata nopeat ysit kaupungissa ja tulla sitten viettämään vähän pidempään aikaa tänne maalle.”

Kullo Golfissa aloitti tällä kaudella myös uusi ravintoloitsija. Ravintolan menu edustaa ”sitä perinteistä” golfklubien tarjontaa burgereineen ja pasta-annoksineen. ”Tehdään sitä mitä menee ja mistä pelaajat tykkää.”, Veckström naurahtaa. Arkisin ravintolasta löytyy myös runsas lounas-buffet.

Kullon väylä 1 on tänä vuonna myös GoGolf Guide-tuloskortin avausväylä.

Kullon väylä 1 on tänä vuonna myös GoGolf Guide-tuloskortin avausväylä.

Petteri Patjas

GoGolf-lehden mukana jaetussa GoGolf Guidessa Kullo Golfin väylistä esitellään väylä numero 1, joka aloittaa myös ns. Guide-tuloskortin. Kullon ykkönen onkin varsin lempeä par 4, jossa avaukselle löytyy hyvin tilaa. Viheriö on kaksitasoinen ja hieman korotettu, joten lähestymisissä kannattaa kiinnittää erityistä huomiota lipun sijaintiin. Vasemmalle karanneet lähestymiset löytyvät useimmiten griiniä vartioivasta bunkkerista. Viheriölle selviydyttyään puttaaminen onkin sitten Kullon griineillä yhtä juhlaa.

Avauksen jälkeen väylä kaartaa loivasti vasemmalle. Lähestymisessä kannattaa huomioida kaksitasoinen viheriö.

Avauksen jälkeen väylä kaartaa loivasti vasemmalle. Lähestymisessä kannattaa huomioida kaksitasoinen viheriö.

Petteri Patjas

Etsi luettavaa