Hyppää sisältöön

Granbergin suunnitelma shoot outiin: ”Voitto irtoaa yhdeksällä birkulla”

Hattula Shoot Out on yleisöystävällinen golftapahtuma.

Joonas Granberg puolustaa voittoa ensi maanantaina pelattavassa Hattula Shoot Outissa. Ex-turkulainen saa vastaansa muun muassa kovakuntoisen Oliver Lindellin.

Oliver Lindell ja Joonas Granberg taistelevat parhaillaan Ahvenmaalla Finnish Openin voitosta. Tulevana maanantaina kohtaavat jälleen, sillä molemmat pelurit osallistuvat Hattulassa pidettävään shoot out -kisaan, jossa palkintorahaa on jaossa 10 000 euroa.

Viime vuonna pelatun Hattula Shoot Outin voitti Granberg.

”Viime vuoden tapahtuma oli todella hieno. Ja on kiva, että ei aina tarvitse hakata perus lyöntipeliä. Nämä väylät sopivat loistavasti kyseiseen tapahtumaan, ja jyvät erottuvat akanoista varmasti”, Granberg lupaa.

Hyvinkäällä nykyään asuva Granberg on jo tehnyt tapahtumaan oman pelisuunnitelmansa, jonka tarkoitus on johtaa ykköstilan uusimiseen.

”Voitto irtoaa, kun tekee 9 birkkua!”

Lindellille uusi pelimuoto

Shoot out -pelimuodossa ryhmän huonoimman reikätuloksen tehnyt pelaaja putoaa pelistä pois. Hattulassa mukana on 18 pelaajaa, joista kahdeksan miehiä ja kahdeksan naisia. Naiset ja miehet pelaavat ensin yhdeksän reiän ”karsinnan”, jonka voittajat eli mies ja nainen kohtaavat loppukilpailussa. Shoot outin voittaja kuittaa tililleen 2 200 euroa.

Yksi ennakkosuosikeista on vahvan kauden pelannut Oliver Lindell, jolle shoot out on täysin uusi pelimuoto.

”En ole aiemmin pelannut tällaista kilpailua, mutta kuulostaa ihan mahtavalta ja jännittävältä kisalta!”, Lindell sanoo.

”Uskon, että tulee hieno päivä, ja toivottavasti omakin peli kulkee.”

Nuutinen haluaa paikata kassaansa

Naisista ennakkoon vahvimpana pidetään Sanna Nuutista, joka sijoittui lauantaina päättyneessä Suomen LETAS-kisassa kolmanneksi.

”Kaikki ylimääräinen palkintoraha on tervetullutta loppukauden kulujen kattamiseksi. Täällä pääsee myös toivottavasti harjoittelemaan paineen alla pelaamista, koska totta kai halu voittaa on suuri. Ja voitto irtoaa vain sillä, että pystyy keskittymään vain omaan tekemiseen ja yhteen lyöntiin kerrallaan”, Sanna Nuutinen pohtii.

Hattulan tapahtumasta on pyritty luomaan mahdollisimman yleisöystävällinen muun muassa siten, että pelaajat kiertävät reikiä 1, 2 ja 9. Näin ihmiset pääsevät seuraamaan pelaajien suorituksia lähietäisyydeltä. Kilpailu alkaa maanantaina 5.9. kello 13.

Tapahtumaa pääsee seuraamaan ilman sisäänpääsymaksua.

Miespelaajat:

Oliver Lindell
Joonas Granberg
Peter Puhakka
Antti Ahava
Peter Erofejeff
Erik Myllymäki
Henri Satama
Jani Perttilä

Naispelaajat:

Sanna Nuutinen
Marika Voss
Leena Makkonen
Tiia Koivisto
Anna Kuitunen
Oona Kuronen
Rosa Rantanen
Jenna Mäihäniemi

Etsi luettavaa