Hyppää sisältöön

Golftapahtumat.fi listaa GoGolfin ja kumppaneiden tapahtumat kesälle

Golftapahtumat.fi helpottaa oman kisakalenterin rakentamista tulevana kesänä

GoGolf on julkaissut uuden verkkosivun Golftapahtumat.fi. Ideana on koota yhteen paikkaan kesän parhaat tapahtumat nyt ja tulevaisuudessa. Ensimmäisellä julkaisulla sivulta löytyvät GoGolfin ja kumppaneiden yhteistyössä järjestetyt tapahtumat sekä välinemerkkien demopäivät.

Golftapahtumat.fi on uusi sivusto, joka listaa välinevalmistajien demopäiviä ja avoimia golftapahtumia ympäri Suomen. Idea sivustoon syntyi kun kiertueiden määrä GoGolfilla muodostui suureksi, jolloin myös kuluttajalle haluttiin tarjota selkeämpää kalenteria. 

”Täältä löydät kaikki GoGolfin tapahtumat kesälle 2019: Guide Tour, Big Bang Tour ja Destinations Tour by Golfresepti -kiertueet. Mukaan on listattu myös Finnair Plus Open, Srixon Open, Asuntomessut Open ja Honda Open -kiertueet demopäivien lisäksi. Listaa tullaan myös päivittämään ja sinne tullaan nostamaan tapahtumia”, Joonas Salonaho GoGolfista listaa. 

GoGolfin kauden 2019 ensimmäinen tapahtuma on Big Bang Tour Kotojärvi Golfissa 11.5. pelimuotona kahden hengen Scramble. Big Bang -tapahtumissa yksi saa kutsun legendaariselle Big Bang -matkalle, joka suuntaa tänä vuonna Turkin Sirene Belekiin.

”Toistaiseksi sivustolla on listattuna GoGolfin järjestämät kiertueet. Tarkoituksena on kuitenkin tulevaisuudessa tehdä sivusta koko golfalan yhteenkokoava tapahtumakalenteri. Jo nykyisellä mallilla pääsee luomaan itselleen mahtavan tapahtumalistauksen kesälle”, Joonas jatkaa.

Golftapahtumat.fi listaa yli 200 tapahtumaa ja myös ei-golfari voi bongata itselleen Päivässä golfariksi -green card kurssit. Voit selata tapahtumia kentän, päivämäärän, järjestäjän tai välinemerkin mukaan. Tämän ansioista sivustoa voi ja saa käyttää kuka tahansa golfalan toimija omissa kanavissaan.

Välinemerkit painottavat demopäiviään etukäteen varattuihin custom-fittauksiin, joissa välinemerkin asiantuntija mitoittaa sinulle oikeat välineet. Tämä on huomioitu Custom-Fit ajanvarauslomakkeilla, jonka kautta voit tiedustella vapaita 30-60 minuutin mittaisia Custom-Fittauksia.

Tutustu osoitteessa golftapahtumat.fi. Sivustoon koskevissa asioissa voit olla yhteydessä sähköpostitse tapahtumat@gogolf.fi

Etsi luettavaa