Hyppää sisältöön

Golfpassi järjestää yhä useamman suomalaisen golfmatkan

Golfpassin henkilökunta on tunnettu loistavasta palvelustaan.

Juha Passin ja hänen tiiminsä tinkimätön työ ja oikeat ratkaisut ovat tehneet Golfpassista luotettavan ja suositun matkanjärjestäjän.

Golfpassi on kasvanut suomalaisessa golfmatkabisneksessä kolmen suurimman joukkoon. Moni on ehdottanut erikoistumista, mutta Juha Passi tiimeineen on päättänyt pitää kiinni monipuolisuudesta.

Noin 70% Golfpassin matkoista on ryhmämatkoja ja noin 30% räätälöityjä paketteja yksittäisille asiakkaille. Kovan kasvun taustalla on Juha Passin mielestä ollut paitsi tinkimätön työ, mutta ennen kaikkea asiakaslähtöinen palvelu ja positiiviset kokemukset. Onnistuneen markkinoinnin ansiosta uusia asiakkaita löytyy tasaisen varmaa tahtia.

”Matka-ala on hyvin kiinnostava ja vaihteleva. Jatkuvasti täytyy kuunnella asiakkaiden mieltymyksiä ja seurata markkinoita, jotta pärjää”, Passi kertoo. ”Muun muassa long stay -matkat ovat kasvattaneet suosiotaan. 60 asiakastamme vietti viime vuonna Espanjassa kuukauden. Tänä vuonna vastaaville reissuille on myynnissä 80 paikkaa.”

Parasta aikaa golfmatkoille ovat loka–marraskuu ja maalis–huhtikuu. Golfpassilla on pitänyt kiirettä koko talven ajan, mikä on vain positiivinen asia. Vuoden 2016 aikana yhtiö järjesti yhteensä 2 200 matkaa ja tänä vuonna tavoitteena on kasvaa entisestään.

”Golfmatkailijat haluavat usein golfia niin paljon kuin menusta löytyy. Itse sovittaisin välillä matkoihin enemmän muutakin aktiviteettia, mutta matka-ajat ovat usein lyhyitä. Asiakkaat haluavat pelata paljon ja käyttää ajan tehokkaasti. Varmaankin juuri tämän takia suosituimmaksi kohteeksemme on noussut Korineum, joka sopii hinta-laatusuhteensa puolesta hyvin paljon pelaavalle. Toki myös palvelut ja muut puitteet ovat kunnossa.”

Tulevista matkoista Passi nostaa esiin erityisesti reissun Ryder Cup -kentälle Pariisiin (5 yötä, 4 kierrosta, joista 2 Ryder Cup -kentällä) ja täysin uutena kohteena Reykjavikin, johon Passi rakastui itse ilmasta käsin lennettyään Reykjavikin kautta USA:han.

Seuraavaksi Golfpassin henkilökunta panostaa täysillä golfmessuihin. Messukeskuksessa luvassa on ennen kaikkea matkojen myymistä, mutta myös asiakkaiden kanssa seurustelua ja toiveiden kuulostelemista. Messuilla tuodaan julki myös syksyn matkat, joita myydään toivottavasti paljon jo messujen aikana. 

Etsi luettavaa