Hyppää sisältöön

Golflähettiläs Curry yhteistyöhön: ”Yhdessä voimme kasvattaa lajia erinäisillä projekteilla”

Steph Curry lähtee kasvattamaan golfia Callaway rinnallaan

Suuri golf-fani ja pelaaja Stephen Curry on solminut yhteistyösopimuksen Callawayn kanssa golfin puolella. Tavoitteena Currylla on mahdollistaa erityisesti vähäosaisempien harrastusta.

Yksi NBA:n tärkeimpiin ja suosituimpiin pelaajiin lukeutuvista, Stephen Curry on jälleen ollut tuttu näky kentillä ja erinäisissä golftapahtumista off-seasonin aikana. Tulevana yönä NBA-kautensa aloittava Golden State Warriorsin takamies kerkesi kuitenkin vielä julkaista sopimuksen välinevalmistaja Callawayn kanssa. 

Aiemmin heidän välillään on ollut yhteisymmärrys-henkinen sopimus, jossa Curry on yksinkertaisesti käyttänyt Callawayn mailoja ja varmasti saanut kaiken enemmän kuin ilmiaseksi. Virallisemman yhteistyön myötä Curry voidaan nähdä myös Callawayn virallisessa markkinoinnissa. 

+0,1 tasoituksella pelaava Curry ilmoitti jo aikaisemmin tänä vuonna lähtevänsä rahoittamaan tummaihoisista suurimmaksi osaksi koostuvan koulun golfohjelmaa Howard Universityssa. 

”Olen innoissani uudesta yhteistyöstä. Callwayn kanssa voimme kehittää uusia tapoja saada paljon golfareita kentille ja lajin pariin”, erityisesti heikompiosaisten golfin kasvattamisesta kiinnostunut Curry kertoo tiedotteessa. 

Etsi luettavaa