Hyppää sisältöön

Golfkiimaa ilmassa – Meri-Teijossa myydään lauantaille jo ei-oota

Kevät on Meri-Teijolle tärkeää aikaa taloudellisesti

Keväällä golfkiima on kovimmillaan, kun pitkä talvi on takana ja ensimmäiset kentät aukeavat. Tämä näkyy parhaillaan Meri-Teijossa, joka aukesi tänään pelaajille 17-reikäisenä. Toimitusjohtaja Petteri Patjaksen mukaan tämä johtuu siitä, että yksi viheriöistä on vielä liian märkä pelaamiseen.

Se ei ole kuitenkaan tuntunut haittavan kevään ensimmäisiä pelaajia, joita on ollut tänään perjantaina kentällä päntiönään. Puhelin on pirissyt ja aikoja on varattu viikonlopulle kiivaasti.

”Henkilökuntaa olisi ehkä saanut olla tänään enemmänkin. Olen toimittanut välillä myös lounastarjoilijan ja caddiemasterin virkoja”, kenttäkierrokselta tavoitettu Patjas sanoo.

”Voin ihan rehellisesti sanoa, että on ollut ruuhkaa koko ensimmäisen päivän aikana. Parkkipaikka on täynnä autoja ja nyt odotellaan iltapäivän aaltoa, kun mökkiläiset tulevat pelaamaan iltapäivän ysiä.”

Meri-Teijon osalta kiire tarkoittaa myös sitä, että kassakone on laulanut mukavasti, sillä suurin osa kiertäjistä on vieraspelaajia. Patjaksen arvioin mukaan jopa 90 % pelaajista tulee muualta.

Mutta mahtuuko viikonloppuna enää edes pelaamaan Meri-Teijoon?

”Tänään mahtuu iltapäiväysille ja lauantaina voi löytyä yksittäisiä paikkoja. Sunnuntaille oli vielä ainakin aamulla vapaita lähtöaikoja”, Patjas vastaa.

”Valoa riittää kuuteen, puoli seitsemään asti. Jos pelaa 18 reikää pelaa, niin kahden puolen maissa kun lähtee, niin kerkeää pelaamaan.”

Meri-Teijon golfkenttä avattiin tänään ja viikonlopusta on tulossa kiireinen.

Meri-Teijon golfkenttä avattiin tänään ja viikonlopusta on tulossa kiireinen.

Petteri PatjasTosin nyt sunnuntainkin lähtöaikoja myydään Patjaksen mukaan vauhdilla. Tämä johtuu siitä, että sääennuste muuttui golfille suopeampaan suuntaan.

Green feetä myydään Meri-Teijossa 30 eurolla, mitä voi pitää varsin kohtuullisena hintana, vaikka kenttä on kevätkuntoinen. Toisaalta tarjontaa on vielä melko vähän, sillä auki olevat kentät voi laskea par 3 -kentätkin mukaan lukien yhden käden sormilla.

Talvehtimisen osalta Meri-Teijossa näyttää hyvältä. Patjas sanoo, että griineillä ei näy hometta eikä jäänpoltetta ja väylätkin ovat säästyneet talven tuhoilta.

”Kun rupeaa ruoho kasvamaan ja lämpöä tulemaan, niin kenttä saadaan hyvään kuntoon alkukaudesta”, Patjas sanoi.

 

Etsi luettavaa