Hyppää sisältöön

Golfkenttiä avoinna viikonloppuna – mikäli sääennusteet pitävät paikkansa

Hirsala on yksi niistä kentistä

Lauantai ja sunnuntai ovat avoinna olevilla kentillä hyvinkin vilkkaita, sillä ennusteet lupaavat etenkin maan eteläisiin osiin lämpimiä kelejä

Pelityttääkö, oletko aikeissa lähteä tilaisuuden tullen golfaamaan lauantaina ja/tai sunnuntaina?

Melkoinen osa kentistä on jo pistänyt kentät, tai ainakin viheriöt kiinni, mutta raikkaan syyskierroksen pelaajille löytyy vaihtohtoja ainakin pääkaupunkiseudulla säävarauksella.

Pakkasjakso on hellittänyt ainakin väliaikaisesti otettaan sopivasti viikonlopun lähestyessä.

Hangossa kenttä avattiin neljän päivän tauon jälkeen jo perjantaina aamusta. 

Useimmilla muilla kentillä joilla on valmius laskea pelaajia kentille, odoteltiin perjantaina aamupäivällä vielä auringon sulattavan jäiset pinnat. 

Pickalassa arvio kolmen kentän avaamiselle oli aamupäivällä klo 12.00. Myöskään Hirsalassa kenttämestarin peukku ei vielä ollut noussut.

”Odotellaan vielä. Lauantaille ja sunnuntaille ennuste lupaa lämmintä ilmaa, joten silloin toivottavasti kenttä aukeaa jo aamusta. Varauksia molemmille päiville on otettu vastaan, tilaa on vieraspelaajillekin reilusti. Myös maanantaina kenttä on avoinna, jos ennusteet pitävät paikkansa”, kerrottiin Hirsalan caddiemasterin toimistosta.

Nordcenterissa Fream-kenttä on hienossa kunnossa ja pelattavissa 20 euron green feellä viikonloppuna jos säät sallivat.

Kentttien omien ilmoitusten ja päivitysten mukaan ainakin seuraavilla kentillä avautuu pelimahdollisuuksia lauantaina ja sunnnuntaina – säävarauksella.

Hirsala, Nordcenter, Tapiola, Vuosaari, Pickala, Espoo Ringside, Wiurila, Hanko, Nokia River Course (9 reikää).

Lista ei ole luonnollisestikaan ole täydellinen. 

Etsi luettavaa