Hyppää sisältöön

Golfkenttiä auki myös helmikuussa – ainakin näillä kentillä pelataan

Vuosaari Golfissa pelataan talvigolfia.

Koska Etelä-Suomessa ei ole lumesta tietoakaan, on osa golfkentistä auki. Paras tilanne on Salossa, jossa peräti kaksi kenttää on auki. Myös Vuosaari Golf avasi kentän ainakin päiväksi.

Etelä-Suomen leuto talvi on johtanut siihen, että golfia on voitu harrastaa eteläisessä osassa Suomessa myös sydäntalvella. Tammikuussa yli kymmenellä golfkentällä pystyi pelaamaan, eivätkä kaikki kentät olet helmikuussakaan suljettuna.

Yksi tällainen kenttä on Vuosaari Golf, joka kertoi Facebook-sivuillaan, että Itä-Helsingissä vietetään tänään historiallista päivää. Kyseessä on ensimmäinen kerta, kun Vuosaari Golf on auki helmikuussa.

Vuosaaressa lähdöt olivat auki kummaltakin tiiltä klo 9.30–11.30 välisenä aikana. Lisäksi pelaajia lasketaan yhdeksän reiän kierrokselle, kun kentällä vapautuu tilaa – eli vielä saattaa ehtiä heittämään ysin.

Vuosaaren lisäksi myös tänään on auki myös Salo Golf, joka kenttä kertoi Facebook-sivullaan, että kenttä on täynnä.

Myös toinen Salossa sijaitseva kenttä eli Meri-Teijo Golf pidettiin viikonloppuna auki kesägriineille. Pelit ovat käynnissä ainakin myös Vihti Golfissa ja Seagolf Rönnäsissä.

Muista tammikuussa auki olleista kentistä ainakin Pickala Golf on kiinni. Se kertoo sivuillaan avaavansa kentät uudestaan vasta sen jälkeen, kun luvassa pitkäjaksoisesti selkeästi lämpimämpää säätä ympäri vuorokauden.

Nokia River Golf pitää River-kentän etuysiä talvella talvigriineille säiden salliessa.

Etsi luettavaa