Hyppää sisältöön

Golfkausi käynnistyy messuilta

Messut

Viikonloppuna pidettävät Golfmessut ovat monelle golfarille se ensimmäinen kevään merkki. Päivät pitenevät ja golfareiden ajatukset pyörivät päivä päivältä enemmän lumien sulamisessa ja kenttien aukeamisessa.

GoGolf on tänä vuonna golfmessuilla mukana isoimmin kuin koskaan ja siksi raotammekin nyt, mitä kaikkea osastoltamme oikein löytyy.

Hole-in-One-väylä

GoGolf pitää tänäkin vuonna legendaarista Hole-in-One -väylää osastollaan ja taas golfarit pääsevät ottamaan mittaa siitä, kenen lähipeli on rautaisimmassa kuosissa talven jäljiltä. Palkinnot ovat myös priimaa, joten ei kannata jättää tätä tilaisuutta valokeilassa hyödyntämättä, kun poikkeatte GoGolfin osastolle.

Hole-in-One -väylän yhteistyökumppaneita ovat InterGreens ja Fennia, joka mahdollistaa kaudella 2016 kaikille GoGolfin jäsenille ilmaisen Hole-in-One -vakuutuksen.

Huikeat Green fee- paketit

GoGolf lanseeraa messuilla myös täysin uudet GoGolfin Green fee -paketit, joilla nautit pelaamisesta eri kentillä entistä enemmän.

Alueellisia paketteja on moneen lähtöön, kuten Länsiväylä , Kehä III, Lahti, Tampere, Kymenlaakso, Jyväskylä ja Pohjanmaa.

Sitten on tietenkin Top-3 ja Top-10-paketit, joiden muodostamiseen kysyimme teiltä GoGolfareilta apua.

Tämän lisäksi löydät osastoltamme vielä muitakin huikeita Green fee -paketteja. Ja tärppinä: Green fee -paketin ostajat saavat GoGolf -jäsenyyden kaupan päälle.

GoGolf -treenit by Peter Erofejeff

GoGolfin talvitreenit jatkuvat kevään ja kesän tullen isommilla laitumilla, kun Peter ”Patu” Erofejeff vie GoGolf-treenit Leppävaaran Continental Rangelle Espooseen. Messuilla lanseeraamme tietenkin treeneistä myös kovia messutarjouksia.

GoGolf treenit pähkinän kuoressa: Kilpapelaaja Peter “Patu” Erofejeff opastaa ammattitaidolla harjoittelun maailmaan, jossa kehittyminen on mahdollista. Tervetuloa treeneihin lyöt sitten slaissia, hookia tai piikkisuoria lyöntejä.

 FIM-pelioikeus

FIM-pelioikeus. Neljä kertaa parempi peliokeus. Valitse neljä suosikkikenttääsi ja pelaa rajattomasti koko kauden.

Puman tyylikkäät vaatteet

Myymme messuosastollamme Puman vuoden 2016 tyylikkäitä golfvaatteita myös erittäin mukavin hinnoin.

GoGolfin messuosaston kalustus by K-rauta

GoGolfin messuosaston kalustaa K-rauta. K-rauta Oulunkylä jakaa myös ilmaisia golfmessulippuja! Lippuja on rajoitetusti 350 kpl. Voit noutaa lippusi K-rauta Oulunkylän työvälineosaston infotiskiltä!

 

Etsi luettavaa