Hyppää sisältöön

Golfin pellepeloton erottuu nyt myös puttityylillään

Vielä syyskuussa Bryson DeChambeau puttasi normaaliin tapaan.

Bryson DeChambeau ajaa erikoista puttitapaansa sisään Franklin Templeton Shootout-kisassa, jossa hän sai parikseen Lexi Thompsonin.

Yhdysvaltain Bryson DeChambeau on erilainen golfari. Täksi vuodeksi ammattilaiseksi siirtynyt neropatti tunnetaan siitä, että hän pelaa tasapitkillä raudoilla, mikä on huippuammattilaisten joukossa poikkeuksellista.

Tänä viikonloppuna hän kokeilee Franklin Templeton Shootout -kisassa itselleen uutta ja tällä tasolla poikkeuksellista puttityyliä ja putteria. Tässä tyylinäyte DeChambeaun uudesta tekniikasta, jossa hänen rintamasuuntansa on kohteeseen eli reikään päin. (Jos video ei näy, päivitä selain uudelleen)

Videolla putit näyttävät uppoavan hyvin, ja Instagramissa DeChambeau olikin vakuuttunut siitä, että uusi puttitapa toimii myös parikisassa, jossa DeChambeau pelaa Lexi Thompsonin kanssa. Thompson on kilpailun ainoa naispelaaja.

”Olen ottamassa käyttöön uutta puttityyliä ja uskon, että se tulee parantamaan peliäni ja kilpailemaan korkeamalla tasolla”, DeChambeau kirjoitti kuvapäivitykseensä.

 

Excited to get things started tomorrow at the @FTShootout! Implementing a new style of putting this week that I believe will enhance my performance and help me compete at a higher level. Going to be fun out there with @lexi. Let’s kill it!

Kuva, jonka Bryson DeChambeau (@brysondechambeau) julkaisi 7. 12ta 2016 klo 16.07 PST

Franklin Templeton Shootoutissa kierretään kolme kierrosta, ja pelimuoto vaihtuu joka päivä. Ensimmäisenä päivänä pelataan scrambleä, toisena foursomea ja viimeisenä fourballia.

Palkintorahaa kisassa jaetaan kuitenkin yli 3 miljoonaa dollaria, mutta se ei ole virallinen PGA Tourin kilpailu, joten voittorahoja ei lisätä viralliseen rahalistaan.

Kilpailun tulospalvelu

Etsi luettavaa