Hyppää sisältöön

Golfin pelaaminen jatkuu Hill Side Golfissa myös ensi kaudella – konkurssipesä ja HillyBilly Golf pääsivät sopimukseen

Hill Side Golfin Hill-kentältä aukeaa näkymät suomalaiseen kansallismaisemaan.

Vihti Hill Side Golf & Country Club Oy:n konkurssipesä ja HillyBilly Golf Oy ovat allekirjoittaneet jatkosopimuksen Hill Side golfin operoinnista kaudelle 2020.

Vihti Hill Side Golf & Country Club Oy:n konkurssipesä on vuokrannut Hill Siden golfkeskusta HillyBilly Golf Oy:lle pelikaudella 2019. Syyskuussa vuokrasopimusta jatkettiin myös pelikaudelle 2020, joten pelit jatkuvat Hill Side Golfissa varmuudella myös ensi vuonna.

Uusi sopimus on samansisältöinen kuin vanha eli käsittää koko golfkeskuksen vuokraamisen. Sopimus astuu voimaan lokakuun puolivälissä ja kestää vuoden.

”Konkurssipesä ja konkurssipesän pantinhaltijat ovat myöntäneet HillyBilly Golf Oy:lle takauksen, jolla pyritään osaltaan turvaamaan HillyBilly Golf Oy:n toimintaa sekä talvikauden kustannuksia”, HillyBilly Golf Oy:n lähettämässä tiedotteessa todetaan.

Tiedotteen mukaan Vihti Hill Side Golf & Country Club Oy:n konkurssipesä on tyytyväinen jatkosopimuksen solmimiseen HillyBilly Golf Oy:n kanssa. Aiemman sopimuksen tavoin pelikauden 2020 toteutuminen palvelee kaikkia osapuolia ja konkurssipesä suhtautuu HillyBilly Golf Oy:n toimintaan positiivisesti ja tukee osaltaan sen toimintaa.

”Konkurssipesä pyrkii edelleen myymään golfkeskuksen ja jatkaa kauppaneuvotteluita, mutta pelikausi 2020 on turvattu sekä HillyBilly Golf Oy:lle että pelaajille mahdollisesta golfkeskuksen myynnistä huolimatta”, tiedotteessa kerrotaan.

Etsi luettavaa