Hyppää sisältöön

Golfia televisiossa: Viiden tutun suomalaisgolfarin lisäksi tv-kuvissa saattaa vilahtaa myös paremmin jääkiekosta tunnettu julkkis

Matilda Castren aloittaa kautensa viime vuoden tapaan Tournament of Champions -turnauksella. KUVA: GETTY IMAGES

Luvassa on suomalaisittain todella mielenkiintoinen tv-viikonloppu, sillä kaikkiaan viisi suomalaishuippua pelaa suorina lähetyksinä näytettävissä kisoissa.

Castren mukana kauden avauksessa

LPGA Tourin kausi alkaa epävirallisella mestarien kilpailulla, jossa on mukana myös Suomesta Matilda Castren. Viime vuonna Castren sijoittui kisassa jaetulle 10:nnelle sijalle.

Kilpailussa on mahdollisuus päästä kivasti tienesteille, sillä 1,5 miljoonan dollarin palkintopotista on kisaamassa ainoastaan 29 pelaajaa. Toki vastus on kova, sillä osanottajiin lukeutuu sellaisia nimiä kuin Nelly Korda, Brooke M. Hendersson, Leona Maquire ja Nasa Hataoka.

Kisa pelataan proamina ja tv-kuvissa saattaa vilahtaa toinenkin tuttu suomalaiskasvo, sillä julkkiskisaajien joukossa on paremmin jääkiekkomaalivahtina tunnettu Tuukka Rask.

Lähetysajat Elisa Viihde Viaplayssä

ViikonpäiväKellonaika
Torstai19.00–23.00
Perjantai19.00–23.00
Lauantai19.00–23.00
Sunnuntai21.00–01.00

Suomalaiskvartetti Abu Dhabin Rolex-kisassa

Mikko Korhonen, Tapio Pulkkanen, Kalle Samooja ja Sami Välimäki aloittavat vuoden 2023 pelit huomenna Abu Dhabissa, jossa pelataan kauden ensimmäinen Rolex Series -kilpailu.

Palkintopotissa on peräti 9 miljoonaa dollaria, josta voittajalle lohkeaa peräti puolentoista miljoonan dollarin osuus.

Yas Links -kentällä pelattava kilpailu on kerännyt sangen mielenkiintoisen osanottajajoukon. Mukana on kosolti major-voittajia sekä LIV Golfin pelaajia, kuten Henrik Stenson, Lee Westwood, Patrick Reed ja Ian Poulter, joka on arvottu kahdeksi ensimmäiseksi kierrokseksi pelaamaan Korhosen kanssa.Muita tähtikategorian nimiä ovat TommyFleetwood, FrancescoMolinari ja ShaneLowry.

Lähetysajat Elisa Viihde Viaplayssä

ViikonpäiväKellonaika
Torstai9.30–16.00
Perjantai9.30–16.00
Lauantai9.00–15.30
Sunnuntai9.00–16.00

Ottaako Rahm neljännen voiton kuuteen kisaan?

Jon Rahm on kovakuntoisin miespelaaja juuri nyt. KUVA: GETTY IMAGES

Kovassa vireessä oleva Jon Rahm on ennakkosuosikki numero yksi PGA Tourin American Express -kilpailussa, joka pelataan La Quintassa, Kaliforniassa. Rahm on voittanut viidestä edellisestä pelaamastaan kisasta kolme.

Pelaajisto on todella kovatasoinen, sillä mukana on 10 tähteä maailmanlistan 20 parhaan joukosta. Patrick Cantlay, Si Woo Kim, Scottie Scheffler, Will Zalatoris ja Xander Schauffele ovat muita huippunimiä palkintoarvoltaan kahdeksan miljoonan dollarin kisassa.

Lähetysajat Discovery+:llä ja Eurosport 2:lla

ViikonpäiväKellonaika
Torstai22.00–2.00
Perjantai22.00–2.00
Lauantai22.00–2.00
Sunnuntai22.00–2.00

TULOSPALVELUT
TARJOAA

DP WORLD TOUR

Ras Al Khaimah Championship
Tapio Pulkkanen ja Sami Välimäki

Ladies european tour

Magical Kenya Ladies Open
Sanna Nuutinen, Tiia Koivisto, Noora Komulainen, Niina Liias, Ursula Wikström

CHALLENGE TOUR

Bain Whiskey Cape Town Open
Oliver Lindell

Asian tour

Saudi International


korn ferry tour

The Panama Championship

Etsi luettavaa