Hyppää sisältöön

Golfia televisiossa: Välimäki jatkaa Etelä-Afrikan valloitusta – näin voit katsoa The Match -ottelun

Tiger Woods ja Rory McIlroy muodostavat joukkueen samoin kuin Ryder Cupissa menestystä niittäneet Jordan Spieth ja Justin Thomas. KUVAT: GETTY IMAGES

Tiger Woodsin paluu kisakentille 12 reiän haasteottelussa on yksi golfviikon kohokohtia. Sami Välimäki pelaa jo kolmatta viikkoa perättäin Etelä-Afrikassa.

Välimäki pelaa samassa kisassa Elsin kanssa

Etelä-Afrikassa pelataan tällä viikolla Alfred Dunhill Championship. Mukana kisassa on myös Sami Välimäki, jolle kilpailu on kauden kolmas. Kauden ensimmäisessä Välimäki oli upeasti toinen, mutta viime viikolla hän jäi 56:nneksi.

Välimäki starttaa kierrokselleen klo 12.10 eli pian tv-lähetyksen alkamisen jälkeen. Hänelle voi siis veikata mukavasti ruutuaikaa. Kilpailun kenties kuumin ryhmä starttaa kymmenen minuuttia ennen Välimäkeä. Siihen kuuluvat Louis Oosthuizen, Thriston Lawrence ja Adrian Otaegui.

Muita mielenkiintoisia osallistujia ovat 53-vuotias Ernie Els, Eddie Pepperell ja Christiaan Bezuidenhout. Kisa pelataan Leopard Creek Country Clubilla.

KILPAILUN LÄHETYSAJAT ELISA VIIHDE VIAPLAYSSÄ JA V SPORT GOLF -KANAVALLA

ViikonpäiväKellonaika
Torstai12.00–17.30
Perjantai12.00–17.30
Lauantai12.00–17.00
Sunnuntai12.00–17.30

PGA Tourilla parikilpailu

QBE Shootout on kolmen päivän parikilpailu, johon osallistuu yhteensä 12 joukkuetta, joista kaksi on sekajoukkuetta. Nelly Korda pelaa Denny McCarthyn kanssa ja Lexi Thompson on saanut parikseen Maverick McNealyn.

Kilpailu pelataan Tiburón Golf Clubilla, Floridassa.

KILPAILUN LÄHETYSAJAT DISCOVERY+:lla ja EUROSPORT2:LLA

ViikonpäiväKellonaika
Perjantai20.00–23.00
Lauantai20.30–23.30
Sunnuntai20.00–23.00

Tiger ja Rory kohtaavat Justinin ja Jordanin

Miten käy, kun Tiger Woods ja Rory McIlroy kohtaavat Justin Thomasin ja Jordan Spiethin 12 reiän reikäpeliottelussa? Vastaus tähän saadaan lauantain ja sunnuntain välisenä yönä Suomen aikaa.

Mielenkiintoa ottelua kohtaan lisää se, mikä on pitkän kisatauon jälkeen palaavan Tigerin pelikunto. Viime viikolla hän joutui kantapäävamman takia jättämään väliin Hero World Challengen.

The Match -sarjaan kuuluva kamppailu käydään Pelican Golf Clubilla, Floridassa. Kisa pelataan paikallista aikaa illalla valaistuksen alla. Pelimuotona on best ball reikäpelinä eli kaikki osallistujat pelaavat omaa palloaan, ja joukkueelta valitaan aina parempi reikätulos.

Suomessa The Matchin näyttää Discovery+ ja Eurosport2-kanavat. Kyseessä on kaikkiaan seitsemäs The Match -sarjan ottelu.

THE MATCHIN LÄHETYSAIKA DISCOVERY+:lla ja EUROSPORT2:LLA

ViikonpäiväKellonaika
Sunnuntai2.00–6.00

Etsi luettavaa