Hyppää sisältöön

Golfia televisiossa: Uusi joukkuekisa starttaa DP World Tourin vuoden

Francesco Molinari toimii Manner-Euroopan joukkueen kapteenina ja Tommy Fleetwood kipparoi Irlantia ja Iso-Britanniaa. KUVA: GETTY IMAGES

Europan Ryder Cup -sankarit Tommy Fleetwood ja Francesco Molinari ovat nyt vastakkain uudessa Hero Cupissa.

Uusi joukkuekisa DP World Tourilla

DP World Tourin joulutauko päättyy perjantaina Abu Dhabissa, jossa pelataan joukkuekilpailu Manner-Euroopan ja Britteinsaarten välillä.

Uudessa Hero Cup -haasteottelussa joukkueita kipparoivat vuoden 2018 Ryder Cupin sankarit Francesco Molinari ja Tommy Fleetwood. Kummatkin toimivat pelaavina kapteeneina. Kaikkiaan joukkueeseen kuuluu kymmenen pelaajaa.

Manner-Eurooppaa edustavat Molinarin lisäksi Alex Noren, Thomas Pieters, Sepp Straka, Guido Migliozzi, Adrian Meronk, Victor Perez, Thomas Detry, Antoine Rozner ja Nicolai Højgaard, joka paikkaa loukkaantumisen vuoksi sivussa olevaa Rasmus-veljeään.

Yhtään suomalaista ei siis mahtunut mukaan Manner-Euroopan joukkueeseen.

Iso-Britannian ja Irlannin joukkueeseen kuuluvat Shane Lowry, Tyrrell Hatton, Seamus Power, Ewen Ferguson, Robert MacIntyre, Callum Shinkwin, Jordan Smith, Richard Mansell ja Matt Wallace.

Ottelu ratkaistaan reikäpelinä siten, että perjantaina pelataan nelipalloa ja lauantaina kaksi kierrosta foursome-pelimuotoa. Sunnuntaina vuorossa on reikäpelit mies miestä vastaan Ryder Cup -tyyliin.

Kaikki 20 pelaajaa osallistuvat jokaiseen otteluun. Voitosta jaetaan yksi piste ja tasapelin sattuessa se jaetaan. Jaossa on yhteensä 25 pistettä eli voittoon tarvitaan siis vähintään 13 pistettä.

Ottelua isännöi Abu Dhabi Golf Club.

KILPAILUN lähetysajat Viaplayllä ja V Sport Golf -kanavalla

ViikonpäiväKellonaika
Perjantai9.00–15.30
Lauantai5.30–15.30
Sunnuntai8.30–14.30

PGA Tour jatkuu Havaijilla

PGA Tour ”jämähti” toiseksi viikoksi putkeen Havaijilla, jossa viime viikon mestarien kisan jälkeen pelataan tällä viikolla Sony Open.

Kisan ykkössuosikki on Tom Kim, nuori korealaistähti. Jordan Spieth, Hideki Matsuyama, Sungjae Im ja Russell Henley ovat myös mukana.

Kisa pelataan Waialae County Clubilla, Honolulussa. Potissa on 7,9 miljoonaa dollaria eli lähes puolet vähemmän kuin viime viikon kisassa.

KILPAILUN LÄHETYSAJAT DISCOVERYLLÄ JA EUROSPORT2:lla

ViikonpäiväPäälähetysErikoislähetykset (Discovery+)
Torstai2.00–5.3019.00–5.30
Perjantai2.00–5.3019.00–5.30
Lauantai23.00–3.0020.00–3.00
Sunnuntai23.00–3.0020.00–3.00

Mainos

Golf kuuluu kaikille – Suomen edullisin pelioikeus?

Edullisella pelioikeudella pelaat rajoituksetta Hills by GoGolfin 18-reikäisellä Punaiset-kentällä sekä Kurk Golfin 9-reikäisellä Hill-kentällä. Voit kauden aikana laajentaa pelioikeuden koskemaan myös muita kenttiämme.

Golf kuuluu kaikille -pelioikeutta myymme nyt rajoitetun erän hintaan 399 €

Etsi luettavaa