Hyppää sisältöön

Yhteistyössä : Himos Golf

Golfia ja elämyksiä Himos Golfissa

Himos Golfissa pallo lentää ilmaan laskettelurinteiden juurella. Lukuisat tapahtumat tekevät Himoksesta tänäkin kesänä golfarin todellisen elämyslomakohteen. KUVA: HIMOS GOLF

Tätä kautta Himos Golfissa on odotettu innolla. Kenttä täyttää 10 vuotta ja tiedossa on jälleen yksi huikea golfkesä.

Rento lomagolf, laadukkaat ja monipuoliset majoitusvaihtoehdot, kattava tarjonta aktiviteeteissa ja timanttinen tapahtumakalenteri tekevät Himos Golfista jälleen tällä kaudella suositun matkakohteen golfareidenkin keskuudessa.

Kesän viikonloput on ladattu täyteen menojalkaakin liikuttavaa ohjelmaa, joten golfkentällä alkanut viihde jatkuu loistavasti iltariennoissa. Vai miltä kuulostaisi birdie-putki kentällä ja Juha Tapion hittikimara illalla?

Eikä Himoksen aktiviteettitarjonta rajoitu pelkästään viikonloppujen festareihin. Himoksella voi muun muassa pelata padelia, käydä pyöräsafarilla tai vaikka mönkijäajelulla. Jännitystä voi hakea pakohuoneesta ja rentoutta luonnonhelmassa kulkevilla patikkareiteillä. Himos on koko perheen ympärivuotinen lomakeskus, jossa tekemistä riittää koko perheelle. Joka päivälle ja aamusta iltaan. 

Himos Golfin toiminnanjohtaja Markus Lahtisen äänestä kuulee odotuksen tuoman innostuneen värinän. Lahtinen on golftoimijana konkari, mutta silti alkanut juhlakausi saa Lahtisen energiatasot nousemaan huippuunsa. Himos Golf on totuttu kohde vieraspelaajien keskuudessa ja Lahtinen näkeekin mielellään uusia kasvoja kentällä. 

”Meillä on kenttänä oma hyvä paikkamme vieraspelaajien keskuudessa. Toivottavasti tulevalla kaudella taas moni uusi pelaaja kokee Himos Golfin fiiliksen”, Lahtinen toivottaa vieraspelaajat tervetulleiksi. 

Majoitusta pohtivalla on mistä valita ja myös alueen ravintolapalveluissa löytyy kattavasti vaihtoehtoja. Omaan majoitukseen suoraan tilattu catering toimii myös loistavasti. Majoitustarjontaan kuuluvat mökit, huvilat ja luksushuvilat. 10 hengen Holari-huvila avarilla näkymillä suoraan golfkentälle on mainio valinta kaveriporukan oman kilpailun tukikohdaksi. Pelit ratkotaan kentällä ja palkintojenjako hoituu asianmukaisesti huvilan porealtaassa. Mökeistä löytyy valinnanvaraa aina kahdesta hengestä lähtien, joten majapaikasta matka ei jää kiinni pienemmälläkään matkaseurueella. 

”Majoitus järjestyy Himoksella joustavasti oman tarpeen mukaisesti. Vaativakin maku saadaan varmasti tyydytettyä”, Lahtisen kokemus kertoo. 

Himoksen keskeisen sijainnin takia, se on nopeasti saavutettavista kaikista ilmansuunnista. Helsingistä matkaa tulee noin 2 tuntia 30 minuuttia ja Tampereelta 1 tunti ja 15 minuuttia.

Etsi luettavaa