Hyppää sisältöön

Golf Skyn uusi myymälä on nyt auki – tältä siellä näyttää

Golf Skyn myymälä on avara. Vaikka tavaraa on paljon

Golf Skyn uusi jättimyymälä aukesi perjantaina Kauppakeskus Liilassa Espoon Suomenojalla. Ensivaikutelmamme uudesta liikkeestä: se on valtava ja valoisa.

Pitkä uurastus päättyi, kun Golf Sky avasi uuden 2 000 neliömetrin myymälän Espoon Suomenojalle.

”Kokoluokka on amerikkalaista. Täällä on paljon tilaa ja kaikki brändit siististi, järkevästi ja loogisesti laitettu esiin. Olen tosi posiivisesti yllättänyt. Hieno liike”, kuvaili liikkeeseen ensimmäisten joukossa saapunut Jani Särmäkari.

Särmäkari ei ollut ainoa, joka oli löytänyt tiensä uutta suurmyymälää ihmettelemään, sillä mitä pidemmälle kello eteni, sitä enemmän ihmisiä alkoi tulla liikkeeseen. Yhden aikaan kassoilla alkoi olla tunkua.

Golf Skyn lippulaivamyymälä sijaitsee Espoossa.

Golf Skyn lippulaivamyymälä sijaitsee Espoossa.

Jarno Juuti

Mitä liikkeestä sitten löytyy? Lähes kaikkea, mitä golfari tarvitsee. Ei nyt sentään golfautoja, mutta melkein mitä tahansa muuta.

Heti sisääntullessa oikealla puolella on kokonainen seinällinen eri valmistajien palloja hyllyssä. Vastakkaisella puolella on puolestaan valtava määrä erilaisia bägejä.

Golfpallot löytyvät heti sisääntulon jälkeen.

Golfpallot löytyvät heti sisääntulon jälkeen.

Jarno Juuti

Sen jälkeen katse kääntyy vasemmalle, jossa alkaa varsinainen myymälä, joka on todella suuri. Matkaa seinästä seinään on noin 60 metriä.

Avajaisviikonlopun aikana liikkeessä on tarjolla pientä suolaista ja makeaa.

Avajaisviikonlopun aikana liikkeessä on tarjolla pientä suolaista ja makeaa.

Jarno Juuti

Näiden seinien väliin mahtuu suuri puttiviheriö, kenkäosastot sekä tietenkin kaikkien suurten välinevalmistajien osastot, jotka sijaitsevat liikkeen keskikäytävällä. Keskiosaston molemmin puolin löytyy puolestaan laaja valikoima golfvaatteita, niin ikään valmistajakohtaisissa osastoissa. Lisäksi liikkeestä löytyy niin paljon golftarvikkeita, ettei niitä kannata edes ryhtyä tässä luettelemaan.

Neliöitä on 900 enemmän kuin Golf Skyn Vantaan myymälässä, joka sekin lukeutuu entuudestaan Suomen suurimpien golfliikkeiden joukkoon.

”Pääkaupunkiseudulta löytyy niin paljon golfareita, että uskomme tälle olevan tilausta. Ja kyllä tänne kannattaa tulla kauempaakin”, sanoi Golf Skyn toimitusjohtaja Mikko Asonen.

Mailafittauksia varten Golf Skyssä on oma rauhallinen tila.

Mailafittauksia varten Golf Skyssä on oma rauhallinen tila.

Jarno Juuti

Päätyseinän takana on talviharjoittelutila sekä kaksi Trackmania, joista toinen on pyhitetty välinefittaukseen ja toinen toimii simulaattorina. Lyöntipaikkoja on talviharjoittelutilassa on kahdeksalle.

Liikkeen valmistuminen venyi viime tippaan. Vielä vähän ennen kahtatoista tehtiin vihoviimeisiä töitä. Asonen kertoi, että edellisinä päivinä töitä tehtiin yötä myöten. Esimerkiksi liikkeen valaisimia ruvettiin asentamaan vasta edellisenä yönä. 

Golf Skyn uusi myymälä parantaa Espoon talviharjoittelumahdollisuuksia.

Golf Skyn uusi myymälä parantaa Espoon talviharjoittelumahdollisuuksia.

Jarno Juuti

Nyt kuitenkin kaikki on valmista ja hyvältä näyttää. Tämän jutun kuvat ja alla oleva video puhuvat puolestaan, mutta vielä paremman kuvan myymälästä saa menemällä paikan päälle.

Erityisen kannattavaa se on tänä viikonloppuna, kun myymälässä vietetään avajaisia tarjousten merkeissä – tässä vielä GoGolfin Facebook-sivuilta live-video avajaishulinasta.
 

Suomen suurin golfvälineiden jälleenmyyjä Golf Sky kuuluu GoGolf-perheeseen.

Etsi luettavaa