Hyppää sisältöön

Golf Skyn toimitusjohtajaksi Jarno Kivinen – Mikko Asonen vastaa jatkossa yrityksen kehittämisestä

Jarno Kivinen on valittu Golf Skyn uudeksi toimitusjohtajaksi. Mikko Asonen jatkaa GoGolf Oy:n hallituksessa ja Golf Skyn kehitysjohtajana.

Jarno Kivinen on nimitetty Golf Sky Oy:n toimitusjohtajaksi. Yrityksen perustaja Mikko Asonen jatkaa Golf Skyn kehitysjohtajana ja GoGolf Oy:n hallituksen jäsenenä.

Kokenut kaupan alan ammattilainen Jarno Kivinen on Golf Sky Oy:n uusi toimitusjohtaja. Kivinen on aiemmin työskennellyt pitkään esimerkiksi Kesko Oyj:ssä erilaisissa johtotehtävissä, muun muassa rakentamisen ja talotekniikan kaupan toimialalla johtajana ja johtoryhmän jäsenenä.

Kivinen, 48, on pelannut golfia 80-luvun lopulta lähtien. Harrastuksen myötä hän tuntee entuudestaan hyvin Golf Skyn ja GoGolfin asiakkaan näkökulmasta. Golf Sky on osa GoGolf-konsernia.

”Minulla on erittäin positiivinen kuva yhtiöistä. Nyt kun olen päässyt tutustumaan niihin lähemmin, minuun on tehnyt vaikutuksen se, kuinka suurella energialla ja osaavien ihmisten toimesta yrityksiä viedään eteenpäin”, Kivinen toteaa.

”Golf Skylla on markkinoiden laajin valikoima, luotettava ja helppokäyttöinen verkkokauppa sekä innostunut ja osaava tiimi palvelemassa asiakkaita. Vähittäiskaupassa kaikki lähtee siitä, että asiakkaiden tarpeet ymmärretään ja osataan kehittää asiakkaan arvostamia palveluja ja ratkaisuja”, hän jatkaa.

Kivinen tuntee hyvin paitsi Suomen myös Ruotsin markkinaa ja kuluttajakäyttäytymistä. Keskossa hän oli mukana kauppajätin kasvuhankkeissa Pohjoismaissa.

”Asiakkaiden käyttäytyminen muuttuu alati, ja sitä pitää seurata herkeämättä. Golf Sky osana GoGolf-perhettä tarjoaa golfareille ainutlaatuisen palveluiden kokonaisuuden ja olen erittäin innostunut, että pääsen mukaan rakentamaan tulevien vuosien kasvua.”

Golf Sky on avaamassa kevään aikana Tukholman alueelle uuden kivijalkamyymälän. Golf Skyn verkkokauppa Ruotsissa on jo toiminnassa. 

”Olen erittäin iloinen saadessamme Golf Skyn vetäjäksi kokeneen liikkeenjohtajan. Jarnon monipuolisen osaamisen avulla viemme Golf Skyn kasvustrategiaa vahvasti eteenpäin sekä Suomessa että Ruotsissa”, GoGolf-konsernin toimitusjohtaja Jyrki Rehumäki sanoo.

”Kiitän samalla Mikko Asosta loistavasta työstä Golf Skyn toimitusjohtajana. Onneksemme hän jatkaa hallitusjäsenyyden lisäksi myös operatiivisella puolella uudessa kehitysjohtajan tehtävässä”, hän jatkaa.

Asonen jatkaa GoGolfin hallituksessa ja Golf Skyn kehitysjohtajana

Mikko Asonen perusti Golf Skyn vuonna 2014. Asosen johdolla yritys on kasvanut voimakkaasti. Joulukuussa Talouselämä valitsi Golf Skyn 15 lupaavimman kasvuyrityksen joukkoon Suomessa.

Kasvu vauhdittui entisestään kaksi vuotta sitten, kun Golf Sky yhdistyi GoGolf-konserniin. GoGolf on Suomen suurin golfalan toimija. Sen liikevaihto viime vuonna oli noin 23 miljoonaa euroa. Tästä Golf Skyn osuus oli noin 15 miljoonaa euroa.

Asonen näkee, että yritys on kasvanut nyt siihen pisteeseen, että oli oikea aika luopua toimitusjohtajuudesta ja keskittyä erilaisiin kehityshankkeisiin.

”Olen vienyt Golf Skytä eteenpäin yrittäjämäisesti. Nyt yritys on jo niin suuri, että halusin luovuttaa avaimet ammattijohtajalle”, Asonen sanoo.

Kehitysjohtajana Asonen ryhtyy laittamaan kuntoon muun muassa Golf Skyn hankinta- ja logistiikkaprosesseja, joiden merkitys korostuu tulevaisuudessa entisestään.

Jarno Kivinen aloittaa Golf Skyssä huhtikuussa. Viimeksi hän toimi toimitusjohtajana Greenlux Finland Oy:ssä, joka suunnittelee ja valmistaa korkealaatuisia LED-valaisimia. Koulutukseltaan Kivinen on oikeustieteen kandidaatti.

Etsi luettavaa