Hyppää sisältöön

Golf Sky avasi Golf Outletin Lempäälän Ideaparkiin 

Golf Skyn Lempäälän-outletissa myydään valikoituja tuotteita edullisesti.

Golf Skyn Ideaparkin Outlet on auki viikon jokaisena päivänä.

Suomen suurin golfvälineketju Golf Sky on avannut Golf Outlet -kaupan Lempäälän Ideaparkiin. Kaupasta löytyy golfarille mailoja, vaatteita, kenkiä, bägejä, palloja ja oheistarvikkeita kilpailukykyiseen outlet-hintaan.

”Ideapark on yksi Suomen suosituimmista kauppapaikoista, jossa vierailee yli 7 miljoonaa asiakasta vuosittain. Golfin suosion jatkuessa on luonnollista, että Golf Sky tuo valikoimansa helposti kaikkien kuluttajien äärelle. Avasimme Outlet-kaupan aiemmin elokuussa Helsingin Vuosaareen ja asiakaspalaute on ollut hyvää. Kun sopiva tila Ideaparkissa oli tarjolla, teimme nopeasti päätöksen testata konseptia myös siellä”, kertoo Golf Skyn toimitusjohtaja Jarno Kivinen.

Golfiin suunnitellut vaatteet ovat materiaalien ja leikkauksien puolesta suunniteltu vaihteleviin olosuhteisiin, joten yhä useammat golfarit käyttävät golfista tuttuja laadukkaita vaatteita myös muussa ulkoilussa ja vapaa-ajallaan.

”Golf Skyn täyden palvelun kaupat sijaitsevat Nokialla, Vantaalla, Espoossa ja Turussa sekä verkossa. Suurissa kaupoissamme tarjoamme asiakkaille maan laajimman golftuotteiden valikoiman. Lisäksi haluamme olla ylpeitä asiantuntevasta palvelustamme, jonka mukaisesti tarjoamme asiakkaille mailojen custom fitting -palvelua ympärivuotisesti. Kauppakeskukseen sijoittuva Outlet-konsepti tuo golftuotteet ja erinomaiset outlet-hinnat laajan asiakaskunnansaataville helposti”, jatkaa Jarno Kivinen.

Lempäälän Ideaparkin Golf Skyn Outlet-liike sijaitsee chipin päässä pääsisäänkäynniltä, A-päädyssä. Outlet-liikkeen aukioloajat ovat arkisin 10–20, lauantaisin10–18 ja sunnuntaisin 12–18.

Golf Sky kuuluu GoGolf-konserniin.

Etsi luettavaa