Hyppää sisältöön

Yhteistyössä : Golf Plaisir

Golf Plaisirin kesäkampanja – varaa golfmatka nyt ja nauti ennakkovaraajan alennuksesta

Golf Plaisir palkitsee ajoissa varauksen tekevän merkittävällä alennuksella.

Golf Plaisir haluaa kannustaa golfareita varaamaan syksyn ja talven golfmatkat hyvissä ajoin. Siksi matkatoimisto palkitsee kesän aikana matkan varanneet jopa 300 euron alennuksella.

Viime hetken alennusten ja äkkilähtötarjousten sijaan Pohjoismaiden suurin matkatoimisto suosii niitä, jotka varaavat matkansa ajoissa.

Kesä- ja heinäkuun aikana Golf Plaisirilla on kesäkampanjasivulla jaksoittain useita erilaisia tarjouksia samanaikaisesti. Tällä hetkellä tarjoushinnat koskevat Praia D’El Reyn- ja Gran Canarian -matkoja.

Praia D’El Rey

Praia D’El Rey on upea golfkohde Atlantin rannalla.

Tämä on klassikkokohde ja monella mittarilla yksi parhaista golfkentistä Golf Plaisirin valikoimassa. Praia D’El Rey on erinomainen golfkenttä, ja elämyksen kruunaa upea lopetus Atlantin rantaa pitkin kulkevilla väylillä.

Resortin toinen kenttä West Cliffs arvioidaan Portugalin toiseksi parhaaksi golfkentäksi. Se on saanut tunnustusta myös parhaana uutena golfkenttänä Euroopassa.

Majoitus hotellissa tai huoneistossa

Voit valita 5 tähden majoituksen Marriott-hotellissa puolihoidolla tai The Village, Praia D’El Rey -huoneiston ilman matkan hintaan sisältyviä ruokailuja. Riippumatta siitä, minkä majoituksen valitset, matkaasi sisältyy aina kuusi koko päivän green feetä, joista neljä Praia D’El Reyssä ja kaksi West Cliffsin kentällä.

Alennuskoodi
  • Alennuskoodi: PRAIA07 (100 €:n alennus / hlö)

Gran Canaria

Haluaisitko pelata golfia ensi talvena näissä maisemissa?

Gran Canaria on ollut viime vuosina Golf Plaisirin suosituin kohde Kanariansaarilla.

Meloneras Golf ja Lopesan Baobab ovat olleet Golf Plaisirin asiakkaiden suosikkivalinta matkapaketin osalta. Maspalomas jatkaa myös golfmatkatoimiston valikoimassa tänä vuonna, ja sen kaksi erilaista green fee -pakettia ovat tulleet jäädäkseen.

Golf Plaisir tarjoaa tällä hetkellä ennakkovaraajan alennuksen kaikista lähdöistä kaikkiin Gran Canarian kohteisiin. Viikon matkalla alennus on 150 € ja kahden viikon matkalla 300 €.

Alennuskoodit
  • Alennuskoodi viikon matkalle: LPA07 (150 €:n alennus per henkilö)
  • Alennuskoodi kahden matkalle: LPA14 (300 €:n alennus per henkilö)

Etsi luettavaa