Hyppää sisältöön

Golf Centerin uusi lippulaivamyymälä avattiin Tapiolaan

Golfcenter on avannut uuden golfliikkeen Tapiola Golfin klubitalon yhteyteen.

Tapiola Golfin yhteyteen valmistunut hulppea Tapiolan Golfkeskus avasi vihdoin ovensa viime viikolla. Kyseessä ei ole mikä tahansa klubitalo, sen huomaa viimeistään valtavalla terassilla, josta aukeaa upeat näkymät Tapiola Golfin kentälle ja rangelle.

Klubitalon alakerrasta löytyy myös muutaman tason pidemmälle viety golfliike, Golf Center TAGi. Tällä viikolla avajaisia viettävä yli 1000 neliömetrin liike saatiin avattua sopivasti keskikesän kunniaksi.

”Kovasti on töitä painettu viimeiset viikot, jotta saimme liikkeen avaamiskuntoon. Viimeistelytöitä tehtiin jonkin verran vielä juhannuksena, mutta kyllä ehdimme onneksi kaikki myös vähintään yhden päivän ottaa rennostikin.”, kertoo Golf Centerin hyväntuulinen toimitusjohtaja Marko Paski.

Golf Centerin toimitusjohtaja Marko Paski on tyytyväinen mies nyt kun tuoreen liikkeen avajaiset ovat käynnissä. 

Kuten koko golfkeskus, ovat Golf Centerinkin uudet tilat upeat ja avarat. Liikkeen erikoisuutena on verkkokaupan ja kivijalkamyymälän yhteen integroiva järjestelmä, jossa asiakkaat voivat tarkastella ja selailla kaikkia liikkeen tuotteita, hintoja sekä varastotilanteita kosketusnäytöiltä. Golf Center on edelläkävijä, sillä vastaavanlainen järjestelmä on kansainvälisestikin todella harvinainen. Golf Centerin omistajiin kuuluva Mikko Koivisto keskeyttää hetkeksi puttigriinin viimeistelyprojektinsa ja esittelee uutta järjestelmää silminnähden innostuneena.

”Näiden näyttöjen tarkoitus ei ole siis missään nimessä lisätä itsepalvelua, vaan päinvastoin palvella asiakkaitamme kokonaisuutena entistäkin paremmin. Kaikki tuotteiden hinnat löytyvät näytöiltä ja yksittäisten tuotteiden hinnat voi tarkistaa näytön yhteydessä olevilla viivakoodinlukijoilla.”

“Tulevaisuudessa hintojen päivitys pystytään tekemään kaikkiin myymälöihimme ja verkkokauppaan yhdellä kertaa ja seuraammekin aktiivisesti markkinahintoja pitäen huolen että hintamme ovat jatkuvasti kilpailukykyiset. Enää meidän henkilökuntamme ei tarvitse käyttää aikaa hintalappujen päivittämiseen tai paperiliuskojen tulostamiseen myymälän sisällä. He voivat keskittyä täysillä asiakkaidemme palvelemiseen.”, innostuu Koivisto.

Golf Centerin Mikko Koivisto ”kädet savessa”.

Golf Center FittingLABissa pääsee lyömään suoraan Tapiolan rangelle

Uusia tiloja rakennettaessa on otettu huomioon niin ympäristönäkökohdat, yritystapahtumat kuin ennen kaikkea golfareiden palveleminen. Tekstiilejäkin liikkeestä luonnollisesti löytyy, mutta sijainti Tapiola Golfin yhteydessä tarkoittaa sitä, että painopiste on luonnollisesti pelaamisessa ja mailoissa.

”Kyllä upein elementti on tuo meidän Golf Center Fitting LAB, jossa asiakkaamme pääsevät lyömään sisältä ulos Tapiolan rangelle Trackman -analyysin yhteydessä. Kauniina päivänä kun aamulla pääsee nuo ovet avaamaan aamuaurinkoa vasten niin kyllä siinä tulee väkisin positiivisia fiiliksiä pintaan. Tämä kannattaa kyllä tulla tänne paikanpäälle tulla kokemaan.”, hymyilee Paski.

”Tähän ollaan panostettu niin puitteiden kuin valmentajienkin osalta, Piltzin Mika ja Henrik Karvinen hoitavat opetusfittaukset raudanlujalla ammattitaidolla. Toivon mukaan tänne löytää tiensä myös mahdollisimman moni klubipelaaja. Fittauksestahan hyötyvät yhtä lailla niin huippupelaajat kuin korkeammallakin händärillä pelaavat. Lisäksi fittauksen hinta hyvitetään mailaostoksista, eli se kannattaa ehdottomasti tehdä uusia välineitä hankkiessa.”

Myös Teemu Selänne oli tutustumassa avajaistunnelmiin Golf Center TAGissa, joka toimii myös Selänne & Piltz Golf Academyn tukikohtana.

Yhteistyö Tapiola Golfin kanssa toimii

Tapiolan Golfkeskusta kehitetään koko ajan eteenpäin ja tekemistä löytyy vielä niin maisemoinnissa kuin rakennuksen sisälläkin. TAGin avajaisia juhlitaan elokuussa ja ennen sitä olisi tarkoitus saada myös pienempiä yksityiskohtia hiottua kuntoon. Yläkertaan aukeaa vielä GC:n oma lounge-tila, joka luo viihtyisät tilat niin monipuolisten yritystapahtumien järjestämiseen kuin fittaustulosten läpikäymiseenkin yksittäisten golfareiden kanssa.

”Yhteistyö Tapiola Golfin kanssa toimii luonnollisesti tosi hyvin. Yhteistuumin tätä kokonaisuutta kehitetään ja viedään eteenpäin. Liikkeemme aukioloajat sovitetaan myös kentän aukioloaikoihin. Tämä tarkoittaa, että olemme entistä pidempään auki, arkisin 9-20 ja viikonloppuisin 10-16.”

Avajaisviikolla tiivis yhteistyö ja synergia näkyy päivittäisen Golf Center AvajaisYsin muodossa, joka pelataan joka aamu kello yhdeksältä. Loppuviikon kilpailuihin ehtii vielä hyvin mukaan ja perjantaina on tiedossa Ladies day, jossa naisille on tiedossa vielä tavallistakin erityisempää kohtelua.

Tyytyväisen ja liikkeen avaamisesta kenties hieman jopa helpottuneen oloinen Paski toivoo että ihmiset löytävät tiensä Tapiolaan.

”Tilat on tosiaan nyt ihan viimeisen päälle ja hienot, mutta toivon mukaan kuitenkin samalla pystytään tekemään liikkeestä mahdollisimman helposti lähestyttävä ja viihtyisä ihan kaikentasoisille golfareille. Ei muuta kuin rohkeasti siis vain tänne tutustumaan!”, lopettaa Paski.

Lisätietoa: http://www.golfcenter.fi/

Myös Ongolfin golfmatkat löytyvät saman katon alta.

 

GoGolfin Facebookissa on arvonta, jossa voit voittaa 100 € lahjakortin uuteen liikkeeseen. Osallistu kisaan täällä

 

Etsi luettavaa