Hyppää sisältöön

GoGolfin ranget ovat auki turvallisuus huomioiden – hyödynnä Päivän Special -tarjous

GoGolf Range Leppävaara ja Megarange Vantaalla aukeavat torstaina.

GoGolfin ranget aukesivat torstaina Leppävaarassa ja Vantaalla. Rangeharjoittelussa kannattaa huomioida riittävän suuri etäisyys muihin harjoittelijoihin.

Sääennusteet lupaavat hyviä ulkokelejä, joten GoGolf Range Leppävaarassa ja Megarange Vantaalla ovat nyt auki. Kurk Golfin yhdeksänreikäinen Hill-kenttä avataan maanantaina. Torstaina rangeilla oli jo melko vilkasta.

”Säät mahdollistavat jo ulkokauden avauksen, joten haluamme tarjota asiakkaillemme mahdollisuuden ulkoiluun raittiissa ilmassa lempiharrastuksen parissa”, Patjas kertoo.

Koronaepidemia otetaan huomioon rangeilla, ja asiakaspalvelu hoidetaan mahdollisimman turvallisesti. Katso live-video eiliseltä, kun vierailimme Vantaan Megarangella.

Patjas kertoo, että rangeilla on käytössä käsidesiä eri paikoissa. Pallokoreja hän suosittelee käsittelemään hanskakädellä varmuuden vuoksi. Palloautomaatit toimivat myös lähimaksulla, ja asiakaspalvelun turvallisuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota.

”Range-harjoittelussa on helppo pitää suosituksen mukaista turvaväliä muihin ihmisiin ja itsepalvelun kautta saadaan luotua range-harjoittelusta kontaktiton kokemus”, Patjas sanoo.

Paketin suositushinta on 360 euroa. Muut range-tuotteet löydät verkkokaupastamme.

Tässä ohjeita turvalliseen rangeharjoitteluun:

  • Pidä riittävä turvaväli muihin ihmisiin, kun liikut ulkona, harjoitellessa ja erityisesti palloja jonottaessa. Hyvä turvaväli esimerkiksi palloja jonottaessa on pari metriä.
  • Pese kädet huolellisesti aina kuin mahdollista ja käsittele ovenkahvoja, pallokoreja ym. hanska kädessä.
  • Käytä käsidesia, jos joudut käsittelemään yllä mainuttuja asioita ilman hanskaa.
  • Älä liiku kotoa, jos tunnet itsesi vähänkään kipeäksi tai sinulla on flunssan oireita.

Etsi luettavaa