Hyppää sisältöön

GoGolfin kiertueet Hirsalassa – sääennusteet lupaavat helteitä viikonlopulle!

Qatar Airways somistaa Hirsalan rangea myös tänä viikonloppuna

GoGolfin kiertuerekat matkustavat viikonloppuna Länsiväylää pitkin kohti Kirkkonummea. Upealla Hirsalan kentällä käydään kaksi GoGolf -kiertueen tapahtumaa perjantaina ja lauantaina.

GoGolfin kiertuerekat jättivät Tampereen ja Kytäjän taakseen viikonloppuna. Tammer Golfissa käytiin After Work Tourin ja Guide Tourin osakilpailu aurinkoisissa keleissä. Sunnuntain Big Bang Tourin scramble oli loppuunmyyty. 

Tällä viikolla kiertueilla on ohjelmassa kaksi osakilpailua. Molemmat pelataan Hirsala Golfin loistokunnossa olevalla kentällä! Hirsalassa viihdytään perjantaina After Work Tourin kisan parissa, lauantaina pelataan Guide Tourilla 18 reikää pistebogia ja erikoiskilpailuja.

”Guide Tour on kehittynyt paljon eteenpäin ensimmäisestä versiosta Kullo Golfista. Pistebogikilpailun painoarvoa on nostettu ja erikoiskisoja viilattu entistä paremmiksi. Hirsala on mielenkiintoinen kenttä ja siellä saadaan varmasti myös inspiroivia erikoiskisoja”, Anna Lindqvist kertoo GoGolf Xperiencesta. 

Ilmoittautuminen on auki molempiin tapahtumiin. Käy merkkaamassa itsesi sisään viikonlopun parhaisiin golftapahtumiin huippukentälle! Luvassa on hauskaa golfia ja huikeita palkintoja. After Workin kisamaksu on 39 euroa (9 reikää), Guide Tourin 59 euroa (18 reikää). Molempiin kisamaksuihin kuuluu muun muassa give awat pussit sekä ruokailut ja rangen käyttö ennen tapahtumaa. 

Perjantai: After Work Tour sponsored by Catalunya

Lauantai: Guide Tour by La Finca Golf Resort

 

Etsi luettavaa