Hyppää sisältöön

GoGolf sai uuden holarivakuutuskumppanin – Pohjantähti turvaa, kun gogolfari onnistuu unelmassaan

Sinne upposi – nyt vain korvausta hakemaan.

Vakuutusyhtiö Pohjantähti ja GoGolf ovat aloittaneet yhteistyön, jonka hedelmästä pääsee nauttimaan jokainen gogolfari, joka tekee ensi kesänä hole-in-onen.

GoGolfin jäsenyyteen kuuluu hole-in-one-vakuutus myös kaudella 2020. Uusi yhteistyökumppani holarivakuutuksissa on Pohjantähti-vakuutusyhtiö.

“Me Pohjantähdessä olemme tosi iloisia tästä yhteistyöstä GoGolfin kanssa! Näen golfin koko perheen harrastuksena, jossa liikunta tulee pelin lomassa vähän kuin vahingossa. Tällaisessa perhettä yhdistävässä aktiviteetissa me haluamme olla mukana”, sanoo Pohjantähden toimitusjohtaja Aki Kiiliäinen.

Yleensä vakuutusyhtiöiden kanssa asioidaan ikävien sattumusten, kuten tapaturmien, tavaravahinkojen ja sairastumisten takia. Sellaisena ei voi tietenkään pitkää hole-in-onen tekemistä, sillä siihen jokainen pelaaja tavoittelee par 3 -rei’illä.

”On mahtavaa tarjota tällainen vakuutus, joka vahingon sattuessa tuo vakuutetulle pelkkää iloa. Pohjantähden holarivakuutuksen enimmäiskorvaussumma on muuten mahdollista tuplata konttorilla kipaisemalla”, Kiiliäinen sanoo.

Kaudella 2020 holarivakuutuksen maksimikorvaussumma on 250 euroa, millä kestittää samaan aikaan kentällä olleet pelaajat. Summa on kuitenkin mahdollista korottaa 500 euroon Pohjantähden toimistolla, jolloin jatkossa voi säästää myös vakuutusmaksuissa.

Hyväksytyn suorituksen edellytyksenä on, että lyönti ja kenttä täyttävät Suomen Hole-in-One-klubin säännöt. 

Pohjantähden tarjoama hole-in-one-vakuutus astuu voimaan sen jälkeen, kun vakuutus on käyty aktivomassa. Tämä tapahtuu GoGolfin omilla sivuilla, omassa profiilissa. Aktivointi on mahdollista perjantaista 28.2.2020 alkaen.¨

”On mukava aloittaa yhteistyö Pohjantähden kanssa, joka on ihmisen kokoinen vakuutusyhtiö. Toivottavasti mahdollisimman moni gogolfari pääsee tänä vuonna juhlimaan hole-in-onen syntymistä. Itse olen luottavainen, että tänä vuonna se osuu omalle kohdalle”, sanoo GoGolfin Hanni Tyry.

Kun vakuutuksen on käynyt aktivoimassa, se voimassa kaikilla kierroksilla Suomessa ja ulkomailla. Holarin tehtyäsi käy tekemässä korvaushakemus osoitteessa gogolf.fi/hiokorvaus.

Etsi luettavaa