Hyppää sisältöön

GoGolf madaltaa aloittamisen kynnystä: Päivässä golfariksi huokealla hinnalla!

Antti Vaalaksen opein perheen pienimmätkin pääsevät lajiin sisään

GoGolf järjestää kesän aikana lukuisia ”päivässä golfariksi” kursseja. Head Pro Antti Vaalas tuo lajin pariin tulokkaita päivän intensiivikursseilla. Hinta on huokea ja aloittava golfari saa kaiken tarvitsemansa sekä vähän päälle!

GoGolfin päävalmentaja Antti Vaalas ja Kurk Golfin pro Tommi Laitto järjestävät kesän aikana 15 kurssia, joissa taiotaan uusia golfareita yhdessä päivässä. Liian usein korkea kynnys, pitkät alkeis- ja green card-kurssit pitävät lajista kiinnostuneet poissa golfkentiltä. 

GoGolf on lähtenyt taklaamaan ongelmaa järjestämällä matalan kynnyksen kursseja, joissa päivän aikana opetetaan perusteet ja tarpeelliset tiedot. Kurssilta lähdetään green cardin ja GoGolf -jäsenyyden kera. Kaikki tämä erittäin edulliseen, 59 euron hintaan! Lisäksi kaikille kurssin suorittaneille on ostettavissa kuukauden pelioikeus Kurk Golfiin hintaan 40 euroa.

”Golfareita tarvitaan lisää ja kynnystä aloittamiseksi on pakko pystyä madaltamaan. Tuskin kenestäkään huippupelaajaa saadaan yhden päivän aikana, vaan idea on enemmänkin innostaa ja opettaa perusteet. Käymme kursseilla perusasiat läpi ja pyrimme sytyttämään kipinän lajia kohtaan”, Antti Vaalas kertoo kurssin sisällöstä. 

Suurin osa kursseista järjestetään Kurk Golfissa. Ensimmäinen kurssi järjestetään 12.5 lauantaina. Kurssit alkavat viikonloppuisin kello 10.00 ja kestävät neljä tuntia. Arkipäivisin järjestettävät kurssit alkavat kello 17.00 ja loppuvat 21.00. 

Vinkkaa aiheesta kaverillesi ja tee Suomeen lisää golfareita! 

Lisätietoa ja ilmoittautumiset: Päivässä Golfariksi

Etsi luettavaa