Hyppää sisältöön

GoGolf laajenee – myy golfkentän

GoGolfin puttiviheriö on myynnissä.

GoGolfin toiminta laajenee. Vilkkaan kauden jälkeen taloon on tullut uusia työntekijöitä ja punottavana on uusia juonia ensi kaudeksi. Siksi myymme virkistystilanamme toimineen golfkenttämme.

Tänä vuonna myimme kiitettävän määrän green feetä, järjestimme kaksi Big Bang -matkaa ja julkaisimme ensimmäisen printtilehtemme. Läkähdyttävästä tahdista johtuen ovi on käynyt ja olemme saaneet joukkoomme uusia kasvoja.

Rakkaus lajiin ei ole unohtunut matkan varrella ja ensi vuonna heitetään lisää puita uuniin ja kiihdytetään tahtia. Tästä johtuen GoGolfi joutuu luopumaan joistakin työsuhde-eduista. Väen lisääntyessä vaihtoehtoina oli toimiston vaihtaminen tai luopuminen henkilökunnan virkistystiloista. Viiskulma on meille rakas paikka ja kun emme täältä uutta tilaa löytäneet, päädyimme myymään rakkaan rakennetun golfkenttämme!

Pakkovastikkeeton golfkenttämme ei ole vielä kärsinyt vastikepakolaisuudesta ja toivomme, että uudelle omistajalla on pinkka kunnossa ja lämpimiä tunteita rakasta kenttäämme kohtaan. Kentänhoitaja, rakennuttaja ja toiminnanjohtaja Sebastian Solomon ei siirry uuden omistajan palvelukseen, vaan jatkaa GoGolfissa osakkaana.

Lassi-Pekka Tilanderin suunnittelema luomus on toiminut monen yöllisen suurkilpailun näyttämönä. Sen ”hell” bunkkerista on päässyt lyömään niin kiertuepelaaja Peter Erofejeff kuin Annilan seuramestari Jussi Miettinenkin. Kotipihagolfin greenit ovat kokeneet kovia, mutta ovat vielä erinomaisessa kunnossa, kentällä on vielä muutamia satoja vuosia käyttöikää jäljellä.

Ostaja sitoutuu kauppahintaa (1 €) vastaan purkamaan ja kuljettamaan kentän uuteen kotiinsa seuraavan 2 viikon aikana, jonka jälkeen saamme lisää golfhulluja rakentamaan teille vielä upeampia palveluita.

Tiedustelut kentästä: Sebastian Solomon sebu@gogolf.fi 044-5719267

Etsi luettavaa