Hyppää sisältöön

GoGolf kiertueviikonloppu starttasi Kullo Golfissa

Guide Tourilla etsittiin myös parasta somepostausta

GoGolfin kiertuekesä käynnistyi helatorstaina Kanava Golfissa. Viikonloppuna golfattin kesähelteiden kera Kullo Golfissa After Workin ja Guide Tourin merkeissä.

Kullo Golf isännöi GoGolfin kesän 2018 ensimmäistä tapahtumaviikonloppua. Ensimmäistä kertaa järjestetyt After Work Tour ja Guide Tour saivat tulikasteensa. Eri formaateilla pelatut kilpailut olivat samalla pilottiversioita, joissa kerättiin palautetta kisaan osallistuneilta pelaajilta. 

After Work Tour keräsi perjantai-illaksi Kulloseen 40 pelaajaa. Yhteislähtönä käyty kilpailu pelattiin Kullon väylillä 12-18. Yhdeksän reiän kilpailussa kaksi väylää kierrettiin täten kaksi kertaa, jotta vältyttiin pitkiltä siirtymiltä ja kentän kokonaiselta sulkemiselta kisan ajaksi. 

Kilpailussa pelattiin pistebogia ja scratch -sarjaa. Molemmista sarjoista kolme parasta kutsuttiin mukaan shoot out -loppukilpailuun, joka käytiin Kullon terassin vieressä olevalla viheriöllä. Chippikilpailu päättyi upeaan upotukseen, jonka myötä peli- ja majoituspaketti lähti Simo Fransaksen taskuun. 

Väylällä 17 oli mahdollisuus haastaa Peter Erofejeff. Kaikki Patun voittaneet osallistuivat myös matkapaketin arvontaan. Ammattilainen oli kovassa vireessä, eikä antanut voittoa kuin yhdelle: Simo Fransakselle! 

 

Simo putsasi siis palkintopöydän voittaen kaksi peli- ja majoituspakettia kahdelle Kataloonian lämpöön. 

”Mietin pitkään, että pitäisikö lähteä mukaan kisaan. Taisin tehdä oikean päätöksen kun otin GoGolfin kisan kiinni. En kyllä osannut arvata, että näin isoa täysosumaa on luvassa”, Fransas heitti voittopuheessaan. Pöydissä vitsailtiin, että tällä tahdilla Simo voi viettää koko ensi talven Espanjassa, jos jokaisesta kisasta lähtee matkaan pari pakettia matkoja. 

Myös muut pelaajat uskoivat konseptiin. 32-vuotias nejän lapsen isä Eerik Huitti uskoi, että tulevaisuudessa saattaa tulla mukaan asiakkaiden kanssa. 

”Tällä kertaa oltiin ihan kaveriporukalla viettämässä iltaa. Oli hauska pelata ja konsepti toimi oikein hyvin. Täällä oli erittäin rento ja välitön tunnelma. Jos saadaan aikataulut ja sijainti oikeaksi, niin voisin hyvin kuvitella tulevani seuraavaan asiakkaiden kanssa kiertämään kenttää”, Eerik totesi. 

Kilpailu käynnistyi kello 17.00 yhteislähdöllä, tapahtuman palkintojenjako oli valmis noin kello 20.15. Moni jäi vielä tämän jälkeen viihtymään Kullon upealle terassille. 

After Work Tourilla pelataan Wilsonin DX2 Optix palloilla

After Work Tourilla pelataan Wilsonin DX2 Optix palloilla

GoGolf

Seuraava After Work pelataan ensi perjantaina Tammer Golfin kentällä. Käy ilmoittamassa itsesi sisään tuleviin After Work -tapahtumiin alla olevasta linkistä! 

After Work Tour 

 

Guide Tourilla viihdyttiin loistavassa kelissä 18 reiän ja lounaan kera

Guide Tourilla viihdyttiin loistavassa kelissä 18 reiän ja lounaan kera

Eerik Huitti

Guide Tourilla pelattiin 18 erikoiskilpailua ja kaikille avoin Shoot Out

GoGolfin Guide Tourilla jokaisella väylällä oli oma kumppaninsa. Kotimaiset huippukentät tarjosivat erikoiskilpailuissa palkinnoiksi parasta kotimaista golfia greenfee ja majoituspakettien muodossa. 

Tapahtumaan ei oltu merkitty erillistä kokonaistulosta vaativaa kilpailua. Pelimuoto jätti suurimmalle osalle pelaajista toivomisen varaa. Pistebogi oli monen toiveissa ja se tullaan lisäämään seuraaviin Guide Tourin tapahtumiin. 

”Erikoiskilpailut olivat tosi hyviä, mutta niiden tulisi olla enemmän lisäarvoa tuovia kuin päätapahtuma. Suurin osa ei vaikuttanut pelistrategiaan saati kilpaillut hyvän tuloksen kanssa. Ensi kerralla kun kylkeen saadaan vielä pistebogikilpailu, niin kaikille lyönneille tulee jonkinlainen merkitys. Mina ainakin haluan palauttaa jonkinlaisen tuloksen, vaikka se ei välttämättä elämän paras olisikaan”, Marko Katainen pohti tapahtuman jälkeen tuntemuksiaan.

GoGolfin tapahtumatiimi otti palautteesta opiksi ja seuraavassa kisassa Tammer Golfissa pistebogi on mukana kilpailussa. 

”Guide Tour järjestettiin ensimmäistä kertaa ja se haki vielä muotoaan. Oli kuitenkin upeaa, että meillä oli hienoja ja ymmärtäväisiä pelaajia, jotka antoivat palautteen kohteliaasti. Tämä meni loistavasta pilottitapahtumasta ja tämän pohjalta Guide Tour muodostuu sellaiseksi kuin asiakkaat toivovat”, Anna Lindqvist GoGolf Xperiencesta kertoo. 

Shoot Outissa jaettiin viiden päivän golfmatka La Finca Golf Resortiin. Voittoon chippasi jännittävien vaiheiden jälkeen Mika Niinimäki, joka kukisti loppukilpailussa jo kerran sisään chipanneen ”Titi” Ma:n. 

”Tiesin saman tien kun pääsin Shoot Outiin, että tämä on mun kisa. Chippi on toiminut koko päivän, joten hyvä, että tuli jatkumoa myös päivän tärkeimmässä kisassa!”, Niinimäki kertoi. 

Guide Tour jatkuu lauantaina Tammer Golfissa, johon pääsee ilmoittautumaan alla olevasta linkistä! 

Guide Tour Tammer Golf

 

Etsi luettavaa