Hyppää sisältöön

GoGolf kantaa kortensa kekoon – haluamme tukea lukijoidemme yrityksiä

Koronaepidemia vaikuttaa varmasti meidän kaikkien elämään. Meillä on kuitenkin media, joka tavoittaa ostovoimaiset golfarit ja haluamme tukea superkamppiksella yhtä lukijamme yritystä, joka tarvitsee erityisbuustia myyntiin juuri nyt.

Ehdota meille omaa yritystäsi tai sellaista yritystä, joka mielestäsi kaipaisi lisäapuja omille toiminnoilleen, erityisesti verkkokaupan tai brändin tunnettuuden parantamiseksi. Voit tietysti ehdottaa myös yritystä, jossa työskentelet.

Tarjoamamme kampanjan arvo on 5000 euroa ja se sisältää kampanjansuunnittelun ja toteutuksen avaimet käteen -periaatteella. 

Gogolfin kanavat tavoittavat kuukausitasolla lähes 100 000 ostovoimaista golfaria. Kampanjassa käytetään kaikkia GoGolfin kanavia (Uutiskirje, GoGolf-lehti, Display sekä Sosiaalinen Media) ja kampanjan suunnitteluun valjastetaan GoGolfin parhaat voimat. Yritykselle rakennetaan myös nerokas sisältökampanja.Voit lukea lisää GoGolfin tavoittavuudesta osoitteessa gogolf.fi/mediakortti

Hakuohjeet: Tee vapaamuotoisten hakemus miksi juuri ko. yrittäjä tai yritys pitäisi valita ja linkitä hakemukseen myös yrityksen kotisivut. Valinta tehdään hakemusten perusteella viimeistään torstaina 2.4 ja kampanja pyritään aloittamaan jo seuraavana maanantaina. 

Lähetä hakemus sähköpostitse hanni@gogolf.fi  ja lisää otsikkoon tunniste superkamppis. Lisää linkki yrityksen sivuille myös Facebook -postauksen kommentteihin

Nyt jos koskaan on oikea hetki jeesiä yrittäjiä ja siksi halusimme tehdä tämän kampanjan. 

Etsi luettavaa